שלום, התחלתי ללמוד באוניסברסיטה, ואחרי התלבטויות רבות אני לומדת פסיכולוגיה במסלול משני. (ההחלטה נבעה מכך שאני לא בטוחה שבאמת כל חיי בזה ארצה לעסוק וכן המסלול הארוך והמייגע לתואר שני וכו' קצת ייאש אותי..) רציתי לדעת האם במקרה בו אחליט בסוף השנה או אפילו אחרי שאסיים את התואר להמשיך בכל זאת לתואר שני- האם אוכל להשלים את התואר בפסיכולוגיה לראשי וכך להמשיך עם התחום? (אני די בטוחה שאצלנו באוניברסיטה זה לא אפשרי, אבל אולי במקומות אחרים? אוניברסיטה פתוחה?) תודה רבה מראש.
ד
ד"ר עמי שקד
חגית
הנחת היסוד שלי היא שאם בשלב מסויים תרצי לעשות פסיכולוגיה כראשי הרי שהחוג בו את לומדת יצטרך להעריך את מועמדותך לכך ואם יוחלט לאפשר לך את השינוי יהיה עליך לעבות את לימודייך בקורסי פסיכולוגיה כנדרש מציע שתבדקי שאלה זו בהנהלת החוג בו את לומדת על מנת לקבל תשובות ספציפיות
ח
חגית
המשך לשאלתי-
בדקתי את העניין, באוניברסיטה בה אני לומדת באופן כללי אין אפשרות להשלים מאוחר יותר את התואר לראשי. אמקד את השאלה- אולי אתה יוד ם במקומות אחרים (מככלות? או"פ?) זה אפשרי? (אני בודקת את זה עכשיו ליתר בטחון, במקרה ש...) תודה רבה!
ד
ד"ר עמי שקד
המשך לשאלתי-חגית
נראה לי שברוב המכללות אין לימודי פסיכולוגיה לתוואר ראשון חוץ מהמרכז ללימודים אקדמיים באור-יהודה שם יש תכנית ללימודי תואר 1 בפסיכולוגיה אני מניח שיקחו בחשבון את מה שלמדת ותצטרכי לעשות השלמות לקבלת תואר בפסיכולוגיה( ראשי ולא משני)