מעונייינת ללמוד פסיכולוגיה לתואר ראשון אך יש לי ממוצע בגרות 90.07 ופסיכומטרי500- שעשיתי בכיתה י"א, אני אמנם ניגשת שוב לפסיכומטרי כדי לשפר אבל תוך כדי פניתי למכללות שונות והבנתי שיש אפשרות להתקבל ללימודי פסיכולוגיה / מדעי ההתנהגות במקומות מסויימים גם ללא ציונים כל כך בשמיים, אך מרוב מכללות כבר יצאתי מבולבלת. האם ידוע לכם לאלו מכללות ניתן להתקבל עם הציונים שלי בינתיים? ידוע לי על המרכז ללימודים אקדמים והמכללה האקדמית פרס (שגובים הון תועפות לכל שנה) איפה יש עוד מקומות כאלה?
ודרך אגב- האם בשל היותם מקלים בקבלה הם פחות נחשבים?
מ
מור
וכמובן
שיהיה תואר של הארץ עם אישור של המל"ג, האם יש מכללה שנותנת כזה תואר בארץ ללא ממוצע משוכלל גבוה כל כך או ללא פסיכומטרי? (קראתי קצת אחורה בפורום וראיתי שלמכללה ללימודים אקדמיים באור יהודה אין אישור כזה- זה נכון?)
ד
ד"ר עמי שקד
וכמובן-מור
המרכז ללימודים אקדמיים עבר בהצלחה את כל הוועדות הבודקות של מלג וכבר ניתנה החלטה רישמית להעניק למרכז הסמכה (הכרה) ובעוד זמן קצר תינתן התשובה הרישמית
ד
ד"ר עמי שקד
קבלה לפסיכולוגיה-מור
תבדקי גם במכללה למינהל ובהרצליה ואולי בעוד מקומות הדרישה לפסיכומטרי נובעת מטעמי נוחות של האוניברסיטאות ובגלל ביקוש גבוה לתחום לכן לא נראה לי שהמכללות פחות נחשבות רק בגלל נושא הפסיכומטרי ויש גם סיכוי סביר שציונך הפעם יהיה גבוה יותר