אהלן, אני מתלבט כרגע קשות מה ללמוד יש לי בגרות בציון טוב ופסיכומטרי בציון סביר. דיי ברור לי שהתחום שהכי מעניין אותי זה הנפש האנושית, אך שתיי דברים עוצרים אותי מלנסות להתקבל לפסיכולגיה{אני מוכן אפילו לשפר את הפסיכומטרי}, האחד סיכויי הקבלה הנמוכים לתואר שני, והשני אני לא חושב שיש בי את הסבלנות והאמפטיה הדרושים למטפל, הרבה פעמים שמעתי את השם יעווץ אירגוני, ביררתי קצת בנושא, הבנתי שזב מעין אחראי שיפור ענף הכוח אדם בחברות{בד"כ מיסחריות} שיכולות להרשות זאת לעצמם. אני מחפש גם משהו עם קצת שליחות{קצת פלצני תמחלו לי}, אשמח אם מישהו יוכל להרחיב לי את הידע בנושא
וגם אם מישהו יוכל לספר לי על עוד תחומים תעסוקתיים הקיימים במישור הפסיכולוגי שהם פחות טיפוליים, ומה סיכויי הקבלה אליהם , סליחה על האריכות תודה
ד
ד"ר עמי שקד
פסיכולוג חובב
אם אין לך את הסבלנות ומידת האמפתיה הדרושה לטיפול ויש לך נטיה כל שהיא לעבוד יותר עם אירגונים הרי שהתחום של ייעוץ אירגוני בהחלט בה בחשבון כרעיון לקריירה עבורך תצטרך כמובן ללמוד תחום זה במסגרת לימודי תואר שני בפסיכולוגיה אירגונית או במסגרות אחרות כמו סוציולוגיה או מנהל על מנת להגשים רצונך להיות יועץ אירגוני כדאי לשקול לימודי פסיכולוגיה לתואר ראשון בהצלחה