ישלי תואר שני בסוציולוגיה ( התמחות פסיכולוגיה חברתית) עם תזה בציון 94 מבר אילן (שנת 96) תואר ראשון במשפטים וכמובן רשיון עריכת דין החל משנת 2002
ברצוני לעשות תואר שני בפסיכולוגיה קלינית. בת 40, גרה בתא מוכנה ללמוד בכל אחת מהאוניברסיטאות למעט בן גוריון.
השאלה היא האם ידוע לך באיזו מן האוניברסיטאות אוכל להתקבל לתוכנית ההשלמה של קורסי התואר הראשון ללא צורך בגילי ובמצבי לעבור שוב מבחן פסיכומטרי.
תודה!
ד
ד"ר עמי שקד
אלה
הי אלה אני מכיר לפחות אדם אחד עם רקע ממש כמו שלך שעשה השלמות לפסיכולוגיה והגיע ללימוגי תואר שני בקלינית ואפילו סיים דוקטורט בפסיכולוגיה והוא בסגל ההוראה שלי כיום והוא מימש כל זאת בבר-אילן אני מניח ורוצה לקוות שתקבלי אוזן קשבת גם באונ' תלאביב.מציע לך לפנות ברמה האישית ולנסות ולהגיע לפגישות אישיות עם ראשי החוגים לפסיכולוגיה באוניברסיטאות הרלוונטיות ולהציג את הקייס שלך כפי שרק עו"ד מדופלמת שכמותך יכולה מאחל לך הצלחה
א
אלה
תודה מאד על המענה
ד"ר שקד,
מאד תודה על המענה וסליחה על החוצפה ההמשכית...אני רוצה להעביר לך משהו במייל (לא לתפוצת האתר) כך אולי יהיה לך קל יותר לכוון אותי (את ראש החוג בתל אביב כבר ניסיתי ותגובתו ההולמת את העיר הגדולה ויומרותיה היהירים...). אני מצרפת את המייל שלי כך שאם זה יהיה אפשרי שלח לי לשם את שלך וכך אוכל להעביר.
שוב תודה רבה והמשך ערב נעים.
אלה.
ד
ד"ר עמי שקד
אלה -תודה על המענה
המייל שלך לא עבר ואני מניח שלא תהיה לך בעיה להשיג את המייל שלי על מנת לבחון המשך הכוונה.
א
אלה
כתובת דואר אלקטרוני
הי שוב,
מצ"ב הדואר האלקטרוני (לא בקלות אתרתי את שלך ובקלות שלחתי את שלי...) ella70@013.net.il