שלום , אני מתעניינת בלימודי פסיכולוגיה אך רק במסגרת לימודי ערב. האוניברסיטה הפתוחה לא באה בחשובון , כיוון שאיני רוצה למתוח את התואר לשנים רבות . אני שוקלת ללמוד במרכז ללימודים אקדמיים - השאלה היא : האם התואר מוכר ? האם נחשב ? האם שווה משהו ?- האם אוכל להמשיך ללימודי תואר שני בפסיכולוגיה באוניברסיטה ? האם המכללה קיבלה כבר היכר ממהמדינה? יש כבר בוגרים ?
או שכדאי ללמוד במכללה למינהל ? ( למרות שאני מעוניינת ללמוד פסיכולוגיה ולא מדעי ההתנהגות ) בבקשה תעזרו לי . ממתינה לתשובה תודה רבה
ד
ד"ר עמי שקד
שירי
המרכז ללימודים אקדמיים קיבל כמוסד הכרה (הסמכה) על ידי במל"ג כמו גם כך תכניות הלימוד לתואר שני החוג לפסיכוליגיה עבר בהצלחה את כל השלבים הנידרשים לקבלת הכרה ,כולל המלצה חד משמעית של הוועדה הבודקת מטעם מל"ג להעניק לחוג הכרה.אנו צופים לקבל את האישור לכך אחרי החגים לימודי הפסיכולוגיה כוללים מגוון רחב ביותר של מקצועות באשר מדובר בלימודים חד-חוגיים בפסיכולוגיה המאפשרים הכנה טובה של הסטודנטים ללימודי תואר שני בפסיכולוגיה או מקצועות אחרים מאחר ולימודי הפסיכולוגיה החלו ב2008 המחזור הראשון צפוי לסייים לימודים בסוף שנת הלימודים הבאה בהצלחה