היי רציתי להתייעץ לקבל חוות דעת על החלטה שעשיתי לשנות תחום לימודים סיימתי תואר ראשון בפסיכו אבל לא מוצאת בכך עניין יותר ולא סיפוק קל חברה שלי הציעה היות ואני אוהבת את תחום בע"ח לעשות פניית פרסה בלימודים וללמוד סיעוד ע"י חיות מה שנראה " סיעוד וטרינרי " במסד ראוי בבית דגן.
למה שאלתי דווקא בפורום זה? אולי יש כמותי שלמדו פסיכו והחליטו ללמוד משהו בתחום חיות המחמד יהיה נחמד לקרוא איך היה ואם היה קושי רב ?
תודה
ד
ד"ר עמי שקד
צנונית
השימוש בחיות למטרות טיפוליות תפס תאוצה בשנים האחרונות ונשמע כתחום מעניין ומלא אתגר אינני מכיר אדם שעבר תהליך דומה למה שאת מתכננת נדמה לי שבמכון מגיד שליד האוניברסיטה העברית יש תכנית לימודים בנושא ושווה לבדוק גם שם כך או אחרת אין ספק שלימודי הפסיכולוגיה ישמשו לך תשתית איתנה בהמשך הדרך בהצלחה ושבתשלום בהצלחה
צ
צנונית
תודה ד"ר שקד
שמחה לקרוא את תגובתך ושאלתי פה כי גם אני לא מכירה עוד חברה שעשו את המהלך הזה או משהו דומה בכל מקרה תודה ואשמח לתגובות נוספות להכוונה
שבוע טוב (:
נ
נועה
לא מכירה אחת שעשתה מסלול כזה
את המהלך שלך אבל מכירה ידיד טוב שלי שלומד בבית דגן סיעוד וטרינרי הוא לפני סיום יש לו שנה אחרונה ותקופת פרקטיקה ממה ששמעתי ממנו הוא מרוצה מאופן הלימוד והבחירה שלו מאחלת לך מקרה דומה
ד
ד"ר עמי שקד
לא מכירה-נועה
תודה על האינפורמציה המעודדת שבוודאי תעזור לשואלת לגבש החלטה