ד"ר עמי שלום, אני ממש מודה לך על תשובתך המהירה ועל עידודך הכנה. אני מעריכה זאת מאד. אני אבדוק לגבי תחום הייעוץ החינוי, אך מראש אוכל לומר לך שזה פחות מענין אותי. אני לא בטוחה לגבי המסלול הקליני. חשבתי גם על פסיכולוגיה התפתחותית, עבודה עם ילדים, אשר יש לי זיקה עמוקה אליהם. נטעתי בי תקווה. אני פשוט מאד מאד רוצה להצליח ולהיות הכי טובה בתחום שאעסוק בו. אני באמת רואה את התגשמות ייעודי בסיוע לאנשים. אולי משום שלא למדתי סטטיסטיקה בתואר ראשון, זה מרתיע אותי. אתמול הסתכלתי על דוגמה של מבחן מתא"ם וזה נראה לי ממש לא פשוט, למרות שוב עדיין לא רכשתי את הכלים לכך. דבר נוסף, חשבתי לגשת לבחינת מתא"ם במידה ואכן אלך במסלול זה, לאחר שנת ההסבה הראשונה כדי להמשיך ישר לחר ההסבה ולא להמתין שנה. האם לדעתך זה נכון? במידה ויהיו לך עצות נוספות, אשמח לדעת. אלפי תודות. שבת שלום.
ד
ד"ר עמי שקד
רונה
הי רונה נראה לי שגם התחום של התפתחותית יוביל אותך בהמשל להתמחות במה שאת מעונינת:טיפול זוגי ומשפחתי שווה לבדוק עם האגודה לטיפול בנישואין אם מץאץ בהתפתחותי ובנוסף הכשרה והתמחות בטיפול בנישואין יאפשרו לך חברות באגודה שמעתי גם על מקרים בהם תואר שני בפסיכו' חברתית אפשר הכשרה בטיפול לחברתית קל יותר להתקבל שמרי על קשר ונראה איך דברים מסתרים עבורך שבוע טוב
ד
ד"ר עמי שקד
רונה
אם במהלך שנת ההסבה תכשירי את עצמך בלימודי סטטיסטיקה ותוסיפי לעל אולי כמה שיעורים באופן פרטי הרי שזה יכין אותך למיתאם לא מוותרים על חלום !!! גם אם בדרך להגשימו עובדים קשה