מה אתם אומרים? אני יכול להתקבל גם וגם וצריך לקבל החלטה מהירה. אין לי מושג שאלתי סטודנטים כל אחד ממליץ על המקום שבו הוא לומד ... מה עושים?
מ
מיטל
התלבטות בבחירת מוסד לימודים
שלום אדי כדי לבחור מוסד לימודים עליך לבחון פרמטרים כמו מיקום גיאוגרפי, משך לימודים, מס' פעמים בשבוע שהינך צריך להגיע ללימודים, סגל אקדמי, אוירת לימודים וכמובן מחיר. בהצלחה מיטל
ע
ערן
זה כמו לשאול מה עדיף מרצדס או אוטובינקי ?
קרית אונו נמצאת הרבה מאחורי המכללה למנהל לא רק במוניטין אלה גם ברמה האקדמית, הישגים בבחינות הלשכה, שירות לסטודנט, חיים סטודנטיילים והרשימה עוד ארוכה. אני לא רוצה להכפיש אף אחד אבל באמת שאין כאן מקום להשוואה. תעשה לעצמך טובה אם אתה באמת יכול להתקבל למכללה למנהל אז צלך ללמוד שם.
ל
ליאורה
ברור שכל אחד ימליץ על המקום שהוא לומד בו
וגם אני שאני לומדת בקריה האקדמית אונו אמליץ לך לך הקריה האקדמית אונו. אבל מבלי שאני אפילו אגיד לך למה, אני אפרט לך מה היו הדברים שהיו חשובים לי בבחירת מקום הלימודים, ואם אתה מזדהה איתם - תדע מה לבחור! אז ככה: 1. מאוד היה לי חשוב היחס שמקבלים מהמרצים ואנשי הסגל במקום. אחותי למדה באוניברסיטה ואני רק זוכרת אותה מתוסכלת מהיחס ומהשירות. מבטלים להם מבחנים פתאום אחרי שלומדים, שמים להם שני מבחנים ביום, לא מודיעים להם על דברים, כל מיני סיפורי אימה - באמת לא נעים 2. תאוריה + פרקטיקה - ידעתי שכשאני בוחרת בתואר כזה - יש המון תאוריה. אבל מאוד היה לי חשוב להתעסק בזה גם תוך כדי, כדי שאני אסיים את התואר יש לי גם ערך נוסף פרקטי, ויתרון מול מתמחים אחרים בשנתון שלי. 3. שביעות רצון - דיברתי עם המוווון אנשים, כדי לבדוק את שביעות רצונם וראיתי שהבוגרים של הקריה האקדמית אונו באמת מאוד מרוצים לא רק בתואר עצמו, אלא לאחר מכן. הקשר שנשמר בין הבוגרים מאוד חזק ומשפחתי וזה משהו שכולם ציינו.
אם אתה מזדהה עם הדברים שהיו חשובים לי, אתה יכול לדעת מה עדיף לך. בהצלחה!
א
אבנר
כל המוסדות האלה הם פחות או יותר באותה רמה
אני אישית לומד בשערי משפט ומאוד מרוצה מהמקום, התכנים, רמת המרצים ורמת הסטודנטים שיושבים איתי בשיעורים. תראה מה הכי מדבר אליך ואיפה יהיה לך הכי נוח ללמוד. לפי זה תבחר