שלום רב, סיימתי תואר ראשון במדעי החברה - סוציולוגיה ואנתרופולוגיה בממוצע 82 ואין לי פסיכומטרי. מתעניינת בלימודי תואר ראשון במשפטים בכל האוניברסיטאות דורשים פסיכומטרי ואילו במכללות קל להתקבל אך גובה שכר הלימוד בשמים !!!!!!!! לא רואה את עצמי עומדת בסכומים כ"כ גבוהים ומאוד חבל לי כי אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד כבר באוקטובר. האם יש למישהו רעיון או יודע על מכללה/ אונ' שלא גובה סכומים כה גבוהים?
מ
מיטל
לימודי משפטים
המכללה האקדמית צפת היא מכללה ציבורית יש שם שכר אוניברסיטאי נמוך מהמכללות הפרטיות תוכלי לפנות לאתר לייעוץ חינם בברכה מיטל
ד
דנה
לימודי תואר ראשון
תודה על תשובתך. לשימחתי אני נשואה + וגרה באיזור העיר אריאללכן מחפשת מכללה קרובה יחסית למקום מגוריי האם יש רעיון נוסף?
מ
מיטל
לימודי תואר ראשון משפטים
שלום דנה, קיימים מסלולים שונים ללימודיי תואר ראשון במשפטים, כלומר בפורמט של לימודי ערב לדוגמא ב"קרייה האקדמית אונו"/מכללת שערי משפט"(הוד השרון).
ואם תרצי טיפה להרחיק... ב"מרכז הבינתחומי הרצליה"-לימודי בוקר. תוכלי לפנות לאתר לייעוץ אישי חינם. בהצלחה מיטל
ע
עידו
לפי מה שאת מספרת
למכללת שערי משפט יש מסלול לכאלה שכבר יש להם תואר ראשון. במסגרת המסלול הלימודים הם לימודי ערב ומתוכננים בצורה כזאת שיהיה לך נוח עם עבודה\משפחה.