אני מעוניינת ללמוד משפטים, אך לצערי הרב איני עומדת בתנאי קבלה של אוניברסיטה, מה שמותיר אותי ללא ברירה - בלימודים במכללה. הבנתי שבמקצוע זה מקום הלימודים חשוב מאוד והוא עשוי להשפיע על מקום ההתמחות שלי. האם זה נכון?! האם כדאי ללכת ללמוד במכללה או להפסיד שנת לימודים בניסיון לשפר פסיכומטרי..? בנוסף, רציתי לדעת האם יש מכללות שנחשבות יותר או פחות בתחום זה.
תודה מראש, מאי.
ל
לירון
תגובתי לגבי לימודים במכללות
היי מאי,
לגבי הלימודים במכללה - אני לומדת בקריה האקדמית אונו וכבר התקבלתי למשרד מאוד נחשב וכך גם חבריי הקרובים. אני מאמינה באמת ובתמים שלמקום שבו אתה לומד יש משקל מאוד מסויים אבל בשורה התחתונה זה מכריע מי שאתה כאדם ואיזה איכויות אתה מביא איתך. מעולם באף אחד מהראיונות שעשיתי לא הרגשתי שהופליתי או לא המשכתי הלאה בגלל שלמדתי בקריה האקדמית אונו אלא להיפך, התקבלתי לכמה אופציות אפשריות ובחרתי באחת שנראתה לי הכי עדיפה. כך שאני באמת לא חושבת שיש לך ממה לחשוש.
בהצלחה!
מ
מלי אדוט
תשובה למאי
שלום . יש מכללות שהלימודים בהם רציניים מאד . המעסיקים מודעים לכך שמכללות מביאות איתן ערך מוסף והן מלמדות באורינטציה פרקטית .כך שאם חשוב לך להתחיל ללמוד השנה אני מציעה שתבחרי לך מכללה טובה.את צריכה לבדוק מה הן המכללות הטובות ,הינה מספר קרטריונים לבדיקה א. תנאי קבלה ככל שהם יותר גבוהים המכללה נחשבת ליותר טובה, ב. תבדקי תוצאות מבחני לשכה בלשכת עורכי הדין , ג. תלכי לפגישות ייעוץ וכו' בהצלחה