שלום, אני מתעניין בלימודי משפטים בשנה הקרובה. ברצוני ללמוד במכללה למנהל אך על פי נתוני הציונים אני לא יכול להתקבל.
האם מישהו שמע/עבר ראיון/התקבל לתוכנית הנל של המכללה למנהל מה נשאל בראיון ואיך התוכנית בפועל
תודה מראש
ל
ליאל
כן,אני עברתי ראיון
היי אלעד,כדאי שתמהר עם ההרשמה לראיון כי ממש מתמלא מהר. גם אני כמוך אין לי את הנתונים שהם מבקשים ולכן הלכתי לראיון שער פתוח, זה נמשך שעה הראיון. שם מתשאלים אותך על קורות חייך מאז סיום התיכון,אתה ממלא דף שאלון על למה אתה רוצה ללמוד תחום זה ורושם בקצרה קורות חיים. מה שכן חשוב מאוד שתדע זה שהם שמים דגש על המקצוע שאתה רוצה ללמוד ביחס לציונים שקיבלת בבגרות אני מתכוונת שאם אתה בוחר במקצוע אומני הם רוצים לראות שיש לך ציונים גבוהים במקצועות כאלה ואם בח ללמוד מנהל עסקים או כלכלה הם רוצים לראות שיש לך ציונים גבוהים במתימטיקה וכמותי בפסיכו' וכן הלאה.. הלימודים (אם תתקבל) מתפרסים בין 3 ל5 ימים בשבוע,והתואר יתארך לך בחצי שנה,בגלל שתיקח פחות קורסים בשנה הראשונה,כי הם רוצים לראות איך אתה מתקדם,וכמובן שיש לך ממוצע של 79 שאתה צריך לעבור בשנה הזו. אני ההיתי בראיון ב26/4 ועדיין לא קיבלתי תשובה,הם אומרים שעד חודשיים תקבל תשובה גם אם כן וגם אם לא.
א
אלעד
תודה
תודה על התשובה אני עובר את הראיון בשבוע הבא. מקווה לטוב
תעדכני לגבי מתי עונים לך ומה התשובה בהצלחה
א
אייל
שער פתוח במכללה למנהל
אני גם נירשמתי ללימודי משפטים דו חוגי עם כלכלה ורציתי לשאול אותך מה זה "שער פתוח"?. ממה שנאמר לי בפגישת ייעוץ אני צריך לעבור ראיון האם גם לי הראיון הוא כמו שלכם למרות שיש לי את הנתונים בכדי להתקבל?.
מ
מלי אדוט
תשובה לאייל
שלום , כל מועמד ללימודי משפטים או משפטים משולב עם עוד מקצוע במכללה למינהל צריך לעבור ראיון קבלה גם אם המועמד עומד בתנאי ההרשמה . תוכנית שער פתוח נותנת הזדמנות למועמדים שלא עומדים בתנאי קבלה להתקבל .כמובן שהקבלה היא על תנאי ומספר המתקבלים קטן..בהצלחה
א
אייל
למלי
ומה לגבי מועמדים שעומדים בתנאי הקבלה המגמה בראיון היא להעביר? האם הרעיון יכול לגרום לכך שאני לא יתקבל ללימודים אף על פי שאני עומד בקריטריונים? והאם הראיון הוא שונה מאלה של תוכנית שער פתוח?
תודה
מ
מלי אדוט
תשובה לאייל
שלום , בהחלט הראיונות הם שונים , הכן יש אפשרות כזו , ע"מ להתקבל ללימודי משפטים במכללה למינהל צריך לעמוד בנתוני ההרשמה ולעבור ראיון קבלה .בהצלחה .