שלום רב, אני בת עשרים ותשע אם לארבעה קטנים, יש לי תואר ראשון בחינוך ותיאטרון ואני רוצה ללמוד משפטים, איפה נראה לך אפשר ללמוד בצורה סבירה שלא תטפס על הבית... תודה רבה על הפורום המצויין
מ
מלי אדוט
תשובה ליהודית
שלום, ללימודי משפטים נדרש להקדיש זמן רב,עליך להגיע לשיעורים , לבצע עבודות ומבחנים . יחד עם זאת יש מכללות שמאפשרות לעשות חצי תכנית ולפרוס את התואר על פני מספר גדול יותר של שנים ובכך מופחת העומס על הסטודנט, אני מציעה לך לבדוק את האפשרות הזו. בהצלחה.
י
יהודית
האם צריך ספריה נגישה?
הי מלי, תודה על התשובה הקודמת. במכללת שערי משפט יש תכנית מרוכזת לאקדמאים יום שלם מעשר עד עשר ויום שישי בוקר, שאלתי היא האם אני צריכה לחשב יום נוסף להגיע לשם בשביל הספריה, או ניתן ללמוד דרך האינטרנט או לשבת באוניברסיטה העברית. תודה רבה!!1
מ
מלי אדוט
תשובה ליהודית
שלום , אני מניחה שתכנית הלימודים של שערי משפט מתאימה לך .לכן אני מציעה לטלפן למשרדי הייעוץ והרישום בשערי משפט .הם ימסרו לך פרטים מדויקים ויענו לשאלותיך .
י
יעל
בטח שלא יום בשבוע
אולי בתקופות מבחנים ואז את יכולה לרכז לך יום אחד שבו תבואי לצלם חומרים בספריה. בכל אופן בקריה האקדמית אונו אין בעיה להוריד חומרים דרך אתר המכללה ואפילו ספרים סרוקים מהספריה. בסה"כ הם עושים הרבה מאמץ בשביל הנוחות שלנו
י
יעל
יכול להיות שאפשר
היי יהודית
תראי לי אין 4 ילדים אבל אני עובדת במשרה מלאה ועדיין מצליחה לשלב את הלימודים
אני לומדת בקריה האקדמית אונו ושם מתאפשר לי ללמוד בערב, לפרוס את התואר ל3 סמסטרים בשנה, כך שאם כבר את רוצה ללמוד בתנאים הללו אז אני מאד ממליצה לך ללמוד בקריה האקדמית אונו
מעבר לנוחות המרצים ממש טובים והיחס אלינו התלמידים יחסית טוב (כך אני מבינה מחברותי שלומדות באוניברסיטה)