שלום, אני בשנה השלישית ללימודים לתואר ראשון בחשבונאות ומערכות מידע.(בבית הספר הגבוה לטכנולוגיה בירושלים=בג"ט) מתעניינת מאד בלימודי משפטים-ולא כהמשך... אני מתכוונת לוותר על שנת השלמה..ולהיות עו"ד.
מהי הדרך הטובה לעשות זאת ומהו הממוצע שעלי לשמור? אין לי פסיכומטרי,וממוצע התואר שלי בינתיים עומד על 85. מהן האפשרויות שלי?
תודה רבה מראש!
ש
שני יונגר
לימודי תואר ראשון נוסף
שלום רות,
תנאי הקבלה לבוגרי תואר ראשון לתואר ראשון נוסף משתנים מאוד בין מוסדות הלימוד. ראשית, לא כל מוסד הלימוחדים מוכן לקבל בהכרח בוגרי תואר ראשון ממוסד לימודים אחר והם אינם חייבים בכך, ושנית ממוצע הציונים שלך אמור להספיק באופן עקרוני, אך אין לי דרך להתחייב על כך.
אני ממליצה לך לפנות כבר עכשיו למחלקות לברר על לימודי תואר ראשון נוסף במשפטים לאחר תואר ראשון בחשבונאות ומערכות מידע שאת עתידה לסיים השנה, במיוחד אם את רוצה להתחיל ללמוד כבר בשנה הבאה, אז את חייבת לדעת כבר בפברואר לאן את רוצה להירשם.
המלצתי היא שתעשי זאת כבר עכשיו, לפני תקופת הבחינות שלך, כאשר עוד יש לך זמן פנוי לבירורים ובמיוחד כי ההרשמה לתואר נעשית בחודש אפריל מייד לאחר תחילת הסמסטר הבא ובתקופת מועדי ב' בחלק ממוסדות הלימוד.
אם תרצי יוכלו לסייע לך מהשירות של האתר להגיע לגורמים הרלוונטיים בכל מוסד לימודים בהתאם למיקום הג"ג המתאים לך וכו'.