רציתי לדעת מהם ציוני הסף בתוכנית המצטיינים (אם יש כזו) במכללה למינהל ?
מ
מלי אדוט
מצטינים במכללה למינהל
שלום , יש תכנית מצוינתלמצטיינים במכללה למינהל.לא ידוע לי בשלב זה מהו סף הציונים , אני יברר ויחזור אליך .
מ
מלי אדוט
תכנית מצטינים במכללה
יואב שלום , להלן הדרישות לתכנית :לקראת תום שנת הלימודים הראשונה יפורסם לציבור הסטודנטים שסיימו את שנה א', קול קורא להגשת מועמדות לתוכנית המצטיינים הבית-ספרית. רשאים יהיו להגיש מועמדותם סטודנטים שמילאו את כל חובותיהם וממוצע ציוניהם הוא 85.00 ומעלה. הזימון לראיונות ההתאמה האישיים יעשה בכל שנה על בסיס עמידה בתנאי הקבלה, כפי שהם מופיעים בהמשך. להלן שלושת הקריטריונים שעל פיהם יזומנו סטודנטים לראיונות התאמה האישיים לתוכנית המצטיינים הבית-ספרית, לכשיפורסם הקול הקורא:
1. מכתב מועמדות בן עמוד אחד לכל היותר. המכתב יתייחס, לכל הפחות, לשאלות הבאות: כיצד עברה עלי שנת הלימודים הראשונה? מדוע אני מעוניין ליטול חלק בתוכנית? מה אני שואף לעשות במהלך שנות לימודי בבית הספר? מי מסגל בית הספר מכיר אותי ויכול להמליץ עלי?
2. ההישגים הלימודיים של הסטודנט בשנה הראשונה ללימודיו. במכתב הפנייה יצוין הממוצע השנתי הסופי ויפורטו הציונים בכל אחד ממקצועות שנה א'.
3. המלצות סגל בית הספר. יתקבלו המלצות ממרצים, מתרגלים וחונכי קורס (י)סודות המקצוע המשפטי. בהצלחה