אני מתלבט מאוד מאוד מאוד בין לימודי משפטים לבין לימודי כלכלה יש לי מספר שאלות.. האם באמת השוק מוצף במשפטנים ולא ניתן להצליח בתחום זה כפי שכולם אומרים כאן..? אם כבר החלטתי ללמוד משפטים איך המכללה האקדמית למשפטים ברמת גן האם היא ברמה גבוה?
תודה מראש
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול לימודים
שלום, קיימים הבדלים רבים בין כלכלה למשפטים. עליך לשאול עצמך איזה תחום מעניין אותך יותר, ובמה תרצה לעבוד בתום התואר. גם אם השוק מוצף תוכל להשלב בו בחוכמה. לדוגמא כבר במהלך הלימודים להתנדב במשרד נחשק ולצבור נסיון בתחום האדמינסטרטיבי וכשתסיים את התואר הנ"ל יקל עליך במציאת עבודה. לא אוכל להמליץ על מוסד אקדמי מועדף, דעתנו נטרלית. עליך לבדוק אם המוסד מעניק תעודה מוכרת אז"י תוכנית הלימודים מאושרת וברמה גבוהה.
בברכה מיטל
ד
דוד
זה בידיים שלך
ההחלטה האם ללמוד משפטים או כלכלה תלוייה רק בך. משאלתך אני מרגיש שהכיוון שלך הוא יותר משפטים ואני יכול לאמר לך כמי שעומד לסיים את התואר (רק עוד סמסטר !!) שהשוק אכן די מוצף אבל הייתרון היחסי הוא דבר שבשליטתך.
אני לומד בקריה האקדמית אונו והצטרפתי בשנה ב לקליניקה הירוקה שזו בעצם סדנא מעשית בה התמודדנו עם מקרים אמיתיים בתחום של איכות הסביבה ובניה עירונית. ההשתתפות בקליניקה נתנה לי המון נסיון מה שגם עזר לי מאד להתקבל לסטאז' במשרד מאד מכובד