שלום..שמי אור ואני מעוניין ללמוד משפטים באוניברסיטה העברית ולשלב את הלימודים עם תואר נוסף..אני רוצה שהתואר הנוסף יהיה תואר פיננסי...תואר שיקנה לי יתרון בשוק עריכת הדין על פני מומעדים אחרים,וכמו כן תואר שיאפשר לי בשלב מסויים בחיים לעזוב אולי את התחום המשפטי ולפנות לאפיקים אחרים דוגמת עסקים, שוק ההון וכ'ו..ההתלבטויות שלי הן בין 3 מסלולים.
1.תואר ראשון במשפטים+תואר ראשון בכלכה(3.5 שנים). 2.תואר ראשון במשפטים+תואר ראשון בחשבונאות(4 שנים).יש לציין שאינני מעוניין לבצע התמחות ומבחני הסמכה של לשכת רואי החשבון ולהיות רואה חשבון אלא לעשות אותו רק כתואר המקנה ידע פיננסי שיכול לתת מקפצה טובה ויד נרחב. 3.תואר ראשון במשפטים+תואר שני במנהל עסקים בהתמחות של מימון ובנקאות(5 שנים).
על פי האפשרויות שנתתי כאן מה האפשרות המועדפת...אני אציין שוב את מטרותי. 1.יצירת יתרון בשוק עריכת הדין על פני מועמדים אחרים במציאת מקום עבודה במשרדים המסחריים הגדולים. 2.תואר המקנה ידע כלכלי רחב. 3.תואר המאפשר לי בשלב מסויים בחיים לפנות לאפיקים אחרים לאו דווקא משפטיים.
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול
שלום, אני ממליצה לך לבחור או באפשרות השנייה או בשלישית. משפטים וחשבונאות (מאוד אינטנסיבי אך בר ביצוע) או תואר ראשון ותואר שני קודם תתמקצע במשפטים ובהמשך תקדם עצמך לקראת תואר שני. אני ממליצה לך להגיע ליום פתוח ולבחון את תוכניות הלימוד והיקפם ורק כך תוכל להחליט מה קרוב יותר לליבך וכמה אתה מוכן להשקיע.