שלום... אני הנדסאי תעשיה וניהול ובקיץ הקרוב אני מסיים תואר ראשון במנהל עסקים במוסד מוכר. מתעניין בלימודי משפטים וחשבונאות שאלה1 האם מסלול כזה רק במכללה למנהל שאלה 2 האם במסלול הזה אני מקבל תעודת עורך דין (לשכה) וגם ראיית חשבון שאלה 3 מהם תנאי הקבלה במקרה שלי שאלה 4 האם יש מסלול גמיש או ערב
תודה איאד
מ
מיטל ווארפול
לימודים
שלום, מסלול משולב של משפטים וחשבונאות קיים גם באונירסיטת תל אביב לדוגמא ובמוסדות נוספים...היכן אתה מתגורר בארץ? כדי להיות רואה חשבון עליך לקבל רשיון ולימודי התואר אינם מספיקים כנ"ל לגבי עריכת דין. ועל כן הינך מקבל תואר כפול, אך תדרש לעבור את מבחני הלשכה ומבחני מועצת רואי החשבון כדי להיות עורך דין ורואה חשבון מוסמך.תקופת ההתמחות נמשכת שנתיים אצל רואי חשבון, לעומת עורך דין שתקופת ההתמחות שלו נמשכת שנה. ברוב המוסדות המוכרים הלימודים מקנים פטורים מחלק מבחינות מועצת רואי חשבון. אני ממליצה לך לפנות למוסדות שאתה מתעניין ולבדוק את נושא של תנאי קבלה משום שתוכל לקבל פטורים רבים וגמול על קורסים שלמדת. ניתן לשלב לימודי ערב. אנא פרט היכן אתה מעוניין ללמוד כדי שאוכל לתת לך פרטים נוספים. בברכה מיטל ווארפול
א
איאד
המשך שאלה והתענינות
אני ג ר באזור חוף הכרמל זיכרון יעקב אשמח לדעת מי הם המוסדות שמלמדים בדיוק את המסלול ואת תנאי הקבלה לגבי ההתמחות :עליי לעבוד אצל רואה חשבון שנתיים וכנ"ל אצל עורך דין ומי מתאם את ההתנהלות מול הלשכות (ראיית חשבון)(עריכת דין)