לפני שנה וחצי בערך סיימתי תואר ראשון בהצטיינות בעברית. מעוניינת להמשיך ללמוד,אבל תואר שיעניק לי ידע שיתרום לי בשטח אך גם יהיה מוכר לצורכי שכר. תואר שני בסיעוד ומנהל מערכות בריאות פחות מדבר אליי. חשבתי על פיזיולוגיה ופרמקולוגיה השאלה אם יתרום לי בשטח? מדעי הרפואה-איזה תעסוקה נותן בפועל? האוניברסיטה שלחה לי בקשה להצטרף לתואר במדיניות ציבורית למצטיינים,אבל אני לא רואה שמוכר לצרכי שכר לאחיות וגם קשה לי לראות איך יתרום לי בשטח..בקיצור מבולבלת..אשמח לחוות דעת
ש
שני יונגר
מהו תחום העיסוק שלך וההכשרה הקודמת שלך?
שלום שירלי,
טוב לפני הכל אני מניחה שאת אחות כי לא כתבת לי מה למדת לתואר הראשון. שנית, יש בהחלט הגבלה על המסלולים המוכרים לצורך שכר וקידום ולכן את מוגבלת מהבחינה הזו בלי כל קשר. זאת כמובן שוב בהנחה שאת אחות. לגבי לימודי המשך פרקטיים, אני חושבת שהם צריכים להיות קשורים לכיוון הכללי שאליו את שואפת להגיע בתוך התחום. כי יש לימודים מקצועיים ושי לימודים ניהוליים השאלה היא מה הכיוון המקצוע ישבו את מעוניינת. האם יש לך כיום התמחות? אם לא אולי בכלל כרגע עליך לשקול ללמוד קורסים על בסיסיים ולהחליט רק בהמשך. בכל מקרה אני לא בטוחה אם אני בכלל בכיוון בגלל המחסר במידע שמסרת. לגבי מדעי הרפואה מדובר בלימודי רפואה.
בברכה, שני
נ
נדיה
תואר שני בפיזיולוגיה ופרמקולוגיה
שוקלת להמשיך מתואר ראשון בסיעוד לתואר שני בפיזיולוגיה ופרמקולוגיה. אבל מתלבטת, א. האם יש מוסד נוסף חוץ מאוניברסיטת תל אביב שניתן ללמוד תואר שני זה? ב. מהם אפשרויות התעסוקה אחרי סיום התואר השני בפיזיולוגיה ופרמקולוגיה?