לאחר בירור עם אונ' בן גוריון, התנאי קבלה שלהם עומדים על 600 פסיכומטרי וסכם 680 כלומר ממוצע בגרויות של לפחות 108. ממוצע הבגרויות שלי עומד על 93, מה שאומר שאני צריכה 748 בפסיכומטרי כדי להגיע לסכם של 680. אני כבר אדקמאית ובת 30- התואר שלי בכלכלה וניהול עם התמחות במע' מידע. האם אכן יתכן שידרשו ממנו 748 בפסיכומטרי? האם לא יתחשבו בתואר ראשון שלי? אני ממש לא יודעת לאיזה ציון לשאוף בפסיכומטרי וגם הם לא יודעים לומר לי לפני שנפתחת ההרשמה.. אשמח להכוונה מסוימת :)
ש
שני יונגר
רק מול מדור הרישום
שלום קרין,
יכול להיות שלמרות שאת אקדמאית עדיין ידרשו ממך לעבור פסיכומטרי כי למדת במסלול שאין לו זיקה ללימודי הרוקחות. אבל כמובן שאני לא הסמכות לקבוע מי כן ומי לא. הכי נכון וטוב במקרה שלך יהיה להתקשר ישירות למדור הרישום ולשאול אותם טלפונית. במידת הצורך גשי לשם, אין טעם להשקיע בלימודים נוספים או פסיכומטרי אם לא תהיי בטוחה שזה מה שאת צריכה כרגע כדי להתקבל ללימודים. כמו כן תמיד יש התחשבות בתואר הראשון שלמדת אבל השאלה היא באיזו מידה ולכן מדור הרישום חייב להיות הכתובת שלך לעניין זה. אני מציעה שתעשי את זה כבר עכשיו, אין טעם לחכות לפתיחת ההרשמה לצורך הבירור הזה.