הייתי מעוניין שתשלחו לי במייל מועדי הלימוד ועלויות של קורס פרסום ושל קורס ייעוץ משכנתאות.
נ
נועה סטרוז
לימודים לדתיים וחרדים
שלום אהרון,
לצערי אינני יכולה לשלוח ה פרטים במייל לגבי שום קורס היות ומדובר בפורום ציבורי שמטרתו לסייע לכמה שיותר אנשים ובמידה ומישהו מתעניין גם כן בתחום של ייעוץ משכנתאות ופרסום הוא יוכל להיעזר בהודעה שלך ובתשובה שלנו.
לגבי הפנייה שלך - את התשובה אחלק לשני סעיפים נפרדים היות ומדובר בשני תחומים שמעט ולא נוגעים אחד לשני מבחינת תוכן, אפשרויות תעסוקה וכו'.
1. לימודי פרסום לחרדים - קיימים שני מוסדות לימוד מרכזיים המציעים לימודי פרסום המותאמים לציבור הדתי/חרדי: ACC תרצה גרנות והבצפר, שניהם מציעים מסלול של כ-14 מפגשים (42 שעות לימוד אקדמיות) שכוללות לימודי פיתוח כלי דמיון וחשיבה יצירתית, פרזנטציה שיווקית, התנהגות צרכנים ועוד. לגבי מחירים תצטרך לפנות למוסדות הלימוד שציינתי באופן אישי היות והם לא פרסמו מחירים עדיין לקורסים הקרובים.
2. ייעוץ משכנתאות - לימודים שמתקיימים ברמה גבוהה במיוחד במכון לומדה. שונים לגמרי מלימודי פרסום וכוללים בין השאר את נושאי הלימוד הבאים: מכירת מוצרים פיננסיים, אשראי מסחרי, מיחזור הלוואות ועוד. הקורס כולל 100 שעות לימוד ומתקיים בד"כ אחר הצהריים ובערב - התלמידים יכולים לבחור בין הסניף בביתר לסניף בירושלים. גם כאן אני מאוד ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים עצמו לקבלת מידע על העלויות לקורסים הקרובים.
היות ואתה מתלבט בין שני מסלולים שלא קשורים אחד לשני אני ממליצה לך מאוד לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה - הם יוכלו לעזור לך לבחור את המסלול המתאים ביותר עבורך - זה שבאמת מעניין אותך ובו אתה מעוניין להתעסק בעתיד.