מחפשת מידע על לימוד התעמלות אמנותית לנשים חרדיות, אשמח לקבל פרטים על מוסדות לימוד.
ש
שני יונגר
התעמלות אומנותית לנשים חרדיות
שלום דנה,
אם כוונתך לקורסים למדריכי התעמלות אומנותית לחרדיות, לא ידוע לי על קורסים להדרכה מסוג זה, אלא קורסים מעורבים בלבד. אולי כדאי שתבהירי האם את מחפשת חוג לעצמך או שאת מעוניינת להיות מדריכה. קורסים בהתעמלות אומנותית לנשים חרדיות מתקיימים עד גיל 20.
בברכה, שני
ט
טלי
התעמלות אומנותית
אני רוצה ללמוד התעמלות אומנותית, היה לי בעבר שבר ברגל. האם השבר מונע את הלימודים? היכן יש לימודי התעמלות אומנותית לנשים חרדיות?
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
התעמלות אומנותית
היי טלי,
השאלה שלך נשמעת די רפואית והייתי מתייעצת עם רופא כדי להבין האם השבר שהיה לך ברגל יכול למנוע ממך לעסוק בסוגי ספורט מסוימים.
לגבי חוגים להתעמלות אומנותית, מכיוון שלא מדובר בלימודים אקדמאיים או לימודי תעודה אלא פעילות ספורט לשעות הפנאי, אני ממליצה לך לחפש באזור מגוריך סטודיו להתעמלות קרקע ולברר האם מקיימים קבוצות לבוגרים. אם תרצי, את מוזמנת לרשום לי את אזור מגוריך ואנסה לבדוק עבורך
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
ט
טלי
בקשר לפנייה הקודמת,
השבר היה בכף הרגל ממש בצד, אולי באמת אשאל רופא. דבר שני, התעמלות קרקע זו התעמלות אומנותית? אני בירושלים קרוב לרכבת הקלה. תודה רבה!
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
התעמלות
היי טלי,
התעמלות קרקע והתעמלות אומנותית הם ענפים ששונים בעיקר בתרגילים שלהם. התעמלות אומנותית מערבת תרגילים עם אביזר (כדור/חישוק וכו)