לימודי ריפוי בעיסוק או הפרעות בתקשורת במכללות חרדיות
לימודי ריפוי בעיסוק או הפרעות בתקשורת במכללות חרדיות
סתיו
2 תגובות
שלום. אני דתייה מהמגזר הדתי לאומי ואני מתעניינת בלימודי ריפוי בעיסוק או אולי לימודי הפרעות בתקשורת. איני עדיין סגורה על אחד מהם. אני מאוד מעוניינת ללמוד במסגרת דתית ולפי בדיקה שערכתי, יש מכללות חרדיות בהן ניתן ללמוד תחומים אלה. יש לי מספר שאלות: 1. האם בתור דתייה יוכלו לקבל אותי למכללה חרדית? אני מאוד רוצה. או שאולי מקבלים רק חרדיות. 2. ציון הפסיכומטרי שלי הוא- 607, אני רמה מתקדמים 1 באנגלית, וממוצע הבגרות שלי הוא 111. האם תנאי קבלה או מספיקים? לא מצאתי ציון מדויק שדורשים למשל במכללת מבח"ר.. 3. אני גרה בדרום והמכללות בהן לומדים תארים אלה הן או בבני ברק או בירושלים. האם כדאי לעשות את הצעד הזה ולהתרחק מהבית בשביל הלימודים האלה? האם יהיה ריאלי אולי לחזור כל יום מבני ברק הביתה?
אשמח לקבל תשובה לשאלותיי. תודה רבה
ש
שני יונגר
לימודים במכללה חרדית
שלום סתיו,
1. אני מניחה שאם תעמדי בדרישות של בית הספר מבחינת לבוש וכו' לא אמורה להיות בעיה. את יכולה לפנות אליהם לגבי הרשמה. 2. תנאי הקבלה תלויים במוסד הלימודים. אך ייתכן מאוד מכיוון שתעודת הבגרות שלך מצויינת שתוכלי להתקבל ללא הפסיכומטרי הנדרש ללימודים בדרך כלל. את הפרטים תוכלי שוב לקבל במדור הרישום במכללות. 3. הנסיעות הן לא בלתי אפשריות, אך בהחלט יכולות ליצור קושי, בגלל הזמן המבוזבז בדרכים. מה שאני מציעה לך בעניין הנסיעות הוא להתחיל את הלימודים ולא לעזוב את הבית. אם תראי שהמרחק והנסיעות מקשות עליך מאוד, אז תמיד תוכלי למצוא פתרון דיור מתאים.
בברכה, שני
ס
סתיו
עזרת לי מאוד
מקווה שאם אלך על זה, הנסיעות יהיו בסדר ושוות את זה:)