ברצוני לדעת אם אוכל להתקבל במכללת תלפיות מעוניינת בכל הקשור לחינוך יעוץ .. למדתי יעוץ זוגי וגישור משפטי מעוד אוהבת את התחום הזה מה ניתן לבחור או אם אני חייבת פסיכומטרי כי אין לי ..ממוצע הבגרות 80 ..מעוניינת לדעת אם קיים מלגות לימודים ומלגות קיום לאמהות חד הוריות .
נ
נועה סטרוז
לימודים במכללת תלפיות
שלום נאוה,
מכללת תלפיות הינה מכללה אקדמית לחינוך כך שמסלול ללימודי ייעוץ וגישור לא קיימים בה אך מסלולים ללימודי חינוך אכן קיימים ובשפע. המכללה דורשת מהמועמדים להציג ציון ממוצע של פסיכומטרי ובגרויות שמגיע ל-500 בכל המסלולים מלבד המסלולים ללימודי חינוך חינוך בבית הספר היסודי וחינוך לגיל הרך שמאפשרים קבלה עם ממוצע 90 בלבד בבגרויות וללא פסיכומטרי.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלולים והלימודים במכללה אך היות ואת לא עומדת בתנאי הקבלה אני ממליצה לך לפנות אליהם ישירות וכך תוכלי לברר גם על מלגות שיכולות להתאים עבורך.
ברגע שתבחרי מסלול ו/או מוסד לימודים אוכל להמליץ לך על מלגות נוספות אך כרגע אני ממליצה לך קודם כל למצוא מסלול שיתאים עבורך ולברר לגבי מלגות פנימיות ואם תחליטי בסוף להירשם ללימודים בשנת הלימודים הקרובה וההרשמה עדיין תהיה פתוחה נשמח לסייע לך עם מציאת מלגות נוספות.