מה תנאים מינימליים כדי להתקבל למכינה להנדסה ? אם בכלל יש מכינה באוניברסיטת תל אביב השנה? הם לא עונים לי התקשרתי כמה פעמים :(
בברכה, מטאוז
ש
שני יונגר
מכינה להנדסה בתל אביב
שלום מטאוז,
למיטב ידיעתי מתקיימת מכינה השנה בתל אביב. תנאי הקבלה המינימליים למכינה להנדסה הם תעודת בגרות מלאה בה חסרים המקצועות המתאימים ללימודי הנדסה או תעודת בגרות חלקית שחסרים בה המקצועות הבאים בלבד: אנגלית, מתמטיקה ומקצוע בחירה נוסף. לא ידוע לי על דרישה גורפת לציון פסיכומטרי כחלק מתנאי הקבלה למכינה, אך לטעמי כדאי להיות בעל ציון פסיכומטרי טרם הקבלה למכינה ובמידת הצורך מעבר מחדש של הבחינה במהלך הלימודים למכינה. כדי להגיע למכינה לצורך פרטים והרשמה תוכל להיעזר באנשי השירות של האתר. צירפתי לך תיבת צור קשר לשם כך בתחתית התשובה שלי. זהו שירות חינם, שיקל עליך להגיע לאוניברסיטה ללא תסכולים.
מכינה בתל אביב
שני שלום, יצרתי קשר עם המכינה בתל אביב (גם בעניין לימודי הנדסה), והם אומרים שהשנה לא תהיה מכינה בתל אביב, אלא היא תהיה בבר-אילן. בבר-אילן אומרים (דיברתי איתם מספר פעמים) שכרגע הם לא יודעים אם תהיה מכינה של אוניברטיסת תל אביב אצלם או לא ושהם דנים בעניין (כבר מעל לחודש הם דנים בעניין).
רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו על זה? והשאלה החשובה -
אם אני רוצה ללמוד לימודי הנדסה באוניברסיטת תל אביב, איפה הכי כדאי לי לעשות מכינה.
ג
גנית - HIT חולון
תשובה למטאוז
תמשיך להתמיד ולהתקשר, התשובה הכי נכונה מתל אביב, ללימודי הנדסה יש צורך בפסיכומטרי, מתמטיקה 4 יח"ל בציון 80 או 5 יח"ל בציון 70, ובפיסיקה 5 יח"ל. בהצלחה וכל טוב.