אני מעוניין לעשות מכינה להנדסה באזור ראשון לציון-תל אביב. רציתי לדעת היכן ניתן ללמוד מהי העלות ומה המכינה הזאת מצריכה ממני. אני מעוניין ללמוד בבן גוריון הנדסת מערכות מידע או הנדסת תעשייה וניהול. אשמח לקבל פרטים נוספים. *מתי אפשר להרשם? והאם יש אפשרות למלגה. תודה
ש
שני יונגר
מכינה ללימודי הנדסה
שלום איתי,
מכינה ללימודי הנדסה מתקיימת בדרך כלל בתוך מוסדות הלימוד עצמם, ובמקרה שלך ככל הנראה כדאי שתשקול לעשות מכינה של אוניברסיטת תל אביב כדי שהיא תוכר לך בבן גוריון. יחד עם זאת, אני מציעה שתברר מול מדור הרישום של בן גוריון האם המכינה להנדסה של תל אביב מתאימה לבן גוריון כדי שלא תתקל בדלת סגורה כאשר תבקש להירשם ללימודים. המכינות מתחילות בדרך כלל בחורף בסביבות ינואר ומסתיימות עד ספטמבר לטובת מי שמעוניין להתחיל בשנת הלימודים הקרובה את התואר ונרשם על תנאי. לכן מה שאני מציעה שתעשה: 1. ברר מול מדור הרישום של בן גוריון אם יקבלו מכינה של תל אביב 2. הירשם למכינה המתאימה כבר עכשיו- יש מלגות מכינה לחיילים משוחררים דרך המכינה. 3. ברר לגבי רישום על תנאי העברת ציוני המכינה במדור הרישום של בן גוריון 4. עליך לעשות גם בחינה פסיכומטרית שאפשר לעשות במקביל למכינה.