שלום, אני מעוניין להתקבל ללימודי אדריכלות. אין לי פסיכומטרי ואני צריך לשפר בתעודת הבגרות את הציון במתמטיקה מ3 ל4 יחידות.
קראתי שמי שעובר מכינה יכול להתקבל ללא התנאים הנ"ל.
רציתי לדעת מה לומדים בדיוק במכינה? האם אני צריך ללמוד משהו לפני כן כי הפעם האחרונה שלמדתי היה לפני 4 שנים בביה"ס.
איפה ניתן לקבל מידע מלא על המכינה, והאם לכל תואר יש מכינה ספציפית?
ע
עדי - HIT חולון
קבלה ללימודי אדריכלות
י שלום, תנאי הקבלה ללימודי אדריכלות משתנים ממוסד למוסד, בד"כ יש צורך בבגרות מלאה ובציונים גבוהים במקצועות הריאלים וכן בפסיכומטרי מעל 550. (משתנה בין המוסדות) עלייך לבדוק במוסדות השונים מה הם תנאי הקבלה ולברר כיצד אתה משלים. לגבי מכינה: יש מכינה קדם אקדמית להשלמת ושיפור בגרויות וזה כנראה מה שאתה צריךץ המכינה הנוספת היא מכינת רענון והשלמה אותה לומדים במוסדות עצמם לפני הקבלה ללימודים, מי שלומד במכינה כזו הוא בד"כ מי שיש לו כבר בגרות מלאה ורק צריך לשפר ציון מסויים, במקצוע נדרש לצורך הקבלה. מי שלומד במכינת רענון הציון שלו תקף רק לאותו מוסד!! אם אתה צריך לשפר בגרות עלייך לעשות זאת במסגרת מכינה קדם אקדמית או במסגרת ביה"ס פרטי לבגרויות. יש מכינות קדם אקדמיות הפרושות בכל הארץ, בדוק היכן הקרובה אליך באתר היח' להכוונת חיילים משוחררים. אם אתה מתגורר במרכז, אתה מוזמן לפגישת יעוץ חינם במכינה של HIT מכון טכנולוגי חולון, צור קשר טלפוני וקבע פגישה עם יועצת לימודים. בהצלחה