היי, קשה לי עם הבחינה הפיכומטרית,ניסיתי אחת ולא השקעתי לא הלך. יש לי תעודת בגרות מלאה וטובה יחסית, גרה בצפון כרגע מעוניינת להתחיל תואר ראשון בקרימינולוגיה ומשאבי אנוש במכללת כנרת תואר רב תחומי שלוחת אוניברסיטת בר אילן השאלה היא האם יש עבודה בשוק עם תואר רב תחומי שכזה, מה שגם הקורסים מאוד מעניינים אותי והמכללה קרובה לבית כך שאוכל לחסוך מעונות, ובעתיד אם ארצה ללמוד חנ"ג אוכל פשוט לעשות הסבה. 2 התחומים נראים לי מעולים.יכול להיות שגם במרכז תיהיה יותר אופצייה לעבודה עם תארים שכאלה. ואין לי כח לעוד פסיכומטרי. תודה ואשמח להמלצות/תגובות :)
ש
שני יונגר
קרימינולוגיה או חינוך גופני
שלום,
אם את לא רוצה לעשות פסיכומטרי, זו החלטה ושיקול שלך. אולי תוכלי להתקבל אפילו למסלולי הלימוד שציינת ללא הבחינה. עבודה בקרימינולוגיה העם תואר ראשון, בכל הכנות אין דבר כזה. רק עם תואר שני ומעלה. לגבי חינוך גופני, נשמע לא רע בכלל, השאלה היא למה ללכת מסביב ולא ללכת ללמוד חינוך גופני ישירות בלי סיבוב דרך תואר אחר לגמרי? אם את רוצה להיות מורה לחינוך גופני, פשוט לכי ללמוד את זה וזהו זה. בחינוך גופני, אני מניחה שתצליחי למצוא עבודה, אך זה לוקח זמן אם אין הרבה דרישה באזור המגורים שלך.