שלום . אני מעוניין ללמוד רנטגן ברמב"ם . אני יודע שתנאי הקבלה ללימודי רנטגן ברמב"ם ממוצע בגרויות 85 ופסיכומטרי 530 משהו כזה .. הבעיה שלי שאני בלי בגרות בכלל אני רוצה לעשות מכינה אקדמית של 8 חודשים בערך ולנסות להתקבל ללימודים
יש דבר כזה מכינה אקדמית לרמב"ם או לבר אילן ... כי התואר שייך לבר אילן .. תודה :)
ש
שני יונגר
מכינה ללימודים אקדמיים
שלום אלי,
בוודאי שיש מיכה ללימודים הללו. כלל הלימודים גם אם מתקיימים במסגרת בתי חולים, הם בדיוק כמו שרשמת פה תחת חסות של מוסד לימודים אקדמי.
עם זאת, עליך לפנות לבית הספר בבית החולים ולברר מולם איזו מכינה הם יקבלו כדי שתלמד למכינה המתאימה ללימודים. לרוב יש גם שילוב של קורס פסיכומטרי בלימודי המכינה.
מכינה ללימודי רנטגן
יש לי תעודת בגרות מלאה אבל חסר לי ציון הפסיכומטרי .. רוצה לדעת אם יש מכינה למקצוע הזה כדי לאפשר לי להתחיל בלימודים? אם כן לאן או למי אפשר לפנות
נ
נועה חזן
מכינה ללימודי רנטגן
שלום סיוון,
כדי להתחיל ללמוד תצטרכי להשלים את כל המכינה ואת הפסיכומטרי ורק אז להגיש מועמדותך למסלול. אכן קיימת מכינה, כמו לתחומים רבים אך עליך לפנות לבית הספר בבית החולים ולברר מולם איזו מכינה הם יקבלו כדי שתלמדי למכינה המתאימה ללימודים. לרוב יש גם שילוב של קורס פסיכומטרי בלימודי המכינה.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלולים השונים והמכינות השונות ביניהן תוכלי לבחור.