אהלן, קראתי את הספר "אבא עשיר, אבא עני" ואני חייב להודות שהוא שינה לי לגמרי את החשיבה בקשר לכסף, בעקבות הספר החלטתי שאני רוצה לעסוק בתור נדלן יזם. קודם כל, רציתי לשאול... אני בן 22 ואין לי הרבה כסף פנוי להשקעות בנדלן, האם כדאי ללמוד כבר עכשיו את נושא הנדלן או שזה נושא שמתאים רק לאנשים מבוגרים יותר שיש להם את הכסף ומוכנים כבר להשקיע? האם זה אפשרי בגיל שלי בכלל להצליח בתחום הזה? איפה הכי כדאי ללמוד נדלן?
תודה רבה.
ש
שני יונגר
לימודי נדלן
שלום שי,
לתחום הנדלן אין ממש גיל, אני מכירה צעירים בגילך שמצליחים בתחום מאוד. העניין הוא יכולות מכירתיות ועוד יותר מכך מוסר עבודה חשוב מאוד כי עובדים באופן עצמאי והרבה תלוי בך.
בנוסף, בתחום הנדלן קשרים חשובים ביותר, רק ככה משיגים עסקאות ולקוחות ואם יש לך את היכולת כמובן אתה חייב לשאוף לעסוק בנדלן בתחום היוקרה, שם הכסף באמת גדול.
לגבי המלצות על בתי ספר נשמח לשמוע מחברי הפורום, אין ביכולתי להמליץ.
זכור, אף פעם לא מוקדם מידיי להתחיל.
בהצלחה, שני
ר
רועי יהלום
רוצה ללמוד נדלן יזמות
הי שי
דבר ראשון שיהיה לך בהצלחה תחום הנדל"ן הוא מעניין ומאתגר
לגבי הספר אבא עשיר אבא עני בהחלט ספר מומלץ אך חשוב להבין כי הספר מתייחס בעיקר למיסוי ולנדל"ן של ארצות הברית ובארץ הרעיון פחות תופס אבל העיקרון זהה
חשוב ללמוד את הנושא לעומק לפני שמבצעים את ההשקעה הראשונה אחרי הכל עסקה לא נכונה וכמה מאות אלפים נמצאים בסיכון
ישנם המון מכללות המציעות קורסים בהשקעות ויזמות בנדל"ן חשוב לשים לב לתכנים להיבט המיסוי של עסקת הנדל"ן והיבט הממוני וכמובן התשואה שאתה מקבל מכל נכס
ניתן להשקיע גם למי שאין הון עצמי אך הריביות שאתה תשלם הם גבוהות ניתן לעשות את זה באמצעות שיעבוד נכסים של הורים ועוד ...
לגיל אין משמעות מה שחשוב זה היכולת שלך לנתח את העסקה כמו שצריך ואת זה לומדים בקורסים השונים