שלום, אני שוקלת ללמוד עיצוב גרפי (לימודי תעודה ולא תואר ראשון). מתוך מגוון די גדול של מוסדות ותוכניות לימודים, איך אפשר לדעת מהם המוסדות המומלצים? אני מניחה שלא אעסוק בעיצוב במשרה מלאה (לפחות לא בהתחלה) ואין לי את האפשרות ללמוד תואר ראשון בעיצוב כרגע. מה המלצתכן?
H
HackerU
לימודי עיצוב גרפי
היי ליאת, ממליצה לך לפנות למוסדות במלמדים את הקורס ולקרוא את תוכנית הלימודים של כל קורס ולהחליט על פי זה. עיצוב גרפי במסגרת של לימודי תעודה נלמד בג'ון ברייס, האקריו, קווים ועוד.
בהצלחה!
ע
עדי - HIT חולון
לימודי עיצוב גראפי
ליאת שלום, אכן יש מגוון גדול של מוסדות שונים ברמות שונות. השאלה היא האם את רוצה להיות גרפיקאית או מעצבת? כדי להיות גרפיקאית את נדרשת ללמוד ולשלוט בתוכנות בלבד ויש מספר מוסדות שההתמחות שלהם היא לימודי תוכנות. כדי להיות מעצבת את נדרשת לקורס קצת יותר ארוך ומעמיק בו ניתן ללמוד את כל מה שקשור ורלוונטי לעיצוב בנוסף לתוכנות. מומלץ לעשות בדיקה בין המוסדות המובילים ולבחון מה כל מוסד מציע מבחינת תכנית הלימודים, רמת המרצים והשתלבות הבוגרים בעבודה בהמשך. בחלק מהמוסדות האקדמים המלמדים עיצוב לתואר יש גם מחלקות ללימודי תעודה וסביר להניח שבמוסדות אלא התכנים והמרצים דומים למה שנלמד באקדמיה ולכן הרמה היא גבוה במיוחד והתעודה נחשבת יותר בשוק. בהצלחה