היי, אני עובד כבר כמה שנים בעיצוב אתרים. השתחררתי מהצבא לא מזמן וגיליתי ששכחתי די הרבה דברים. ניסיתי לחזור לזה אבל שמתי לב שהמון השתנה מאז ולכן אני רוצה ללמוד במכללה לעיצוב גרפי. התחלתי לבדוק וגיליתי שיש הרבה נושאים. למען האמת אני מעדיך להתמקד בנושא אחד שאני גם מאמין שאצליח בו וזה עיצוב אתרים, אפליקציות, לוגואים – זה העיקר אבל לא רק!
מתעניין בתחום הדפוס אבל בייחוד את הנושא של אפליקציות ועיצוב אתרים. ההעדפה שלי היא ללמוד רוב הקורס על עיצוב נכון של אתר, מה הגולשים והלקוחות מעדיפים, טיפוגרפיה נכונה, ואולי מעט על תכנות ועל כל מה שקשור לדפוס.
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי אשמח להמלצות על מכללות שמעבירים קורסים בנושא.
ש
שני יונגר
תכנון, עיצוב ובניית אתרים
שלום ברק,
ראשית, התחום שאתה מדבר עליו פה בכל הנושא של איך לתכנן נכון אתר משתייך לכל עולם ה-UI/UX העוסק בכל נושא חווית המשתמש. כלומר איך לכנן נכון את המבנה של האתר או האפליקציה כך שחוויית המשתמש תהיה טובה ובעקבות זאת משך השהייה באתר, ההעמקה בתוך הדפים באתר ואפילו הגדלת כמות הרכישות מאתר מכירות תבוא לידי ביטוי. לגבי עיצוב גרפי לאתרי אינטרנט יש קורסים הכוללים גם בניית אתרים וגם עיצוב אתרים כקורס אחד. אולי כדאי שתתחיל משם ולאחר מכן תמשיך לכיוון של חווית המשתמש, כאשר כבר יהיו לך הכלי הממשיים ליישום. את הקורסים תוכל למצוא במכללות הבאות: האקר יו, ג'ון ברייס, המכללה לניו מדיה, אין ליין, נשיא טכנולוגיות ועוד. כדאי מאוד לערוך סקר שוק מעמיק בין המכללות השונות במהלך הבחירה ולמצוא את הקורס המקיף ביותר שמתאים לך ולדרישות שציינת כאן בשאלתך.