אני מעוניינת בלימודי אדריכלות והבנתי שאם אני אעבור מכינה ללימודים יהיה לי יותר קל להתקבל מאחר ואני מגיעה עם בסיס כלשהו.
האם זה נכון? האם לימודים במכינה מספקים לי תיק עבודות או משהו? אולי צריך קורס בנוסף להכנת תיק עבודות?
אשמח אם מישהו יוכל להתייחס לשאלתי. אני רוצה להתחיל ללמוד כבר עכשיו!!
ג
גליה
מכינה
היי רובינה,
מכינה טובה יכולה להגדיל משמעותית את סיכוייך להתקבל ללימודי אדריכלות או עיצוב. תיק עבודות הוא רק שלב אחד מכמה שלבים שיש לעבור כדי להתקבל. לכן במכינות השונות מכינים אותך לכל שלבי הקבלה, למשל הכנה למבחנים בעיצוב, למבחנים ברישום לראיון האישי ועוד. לכן אין צורך בקורסים נוספים.
בהצלחה!
ר
רובינה
הכנת תיק עבודות
אז בעצם הכנת תיק העבודות נעשית במהלך לימודי המכינה?
ג
גליה
תיק עבודות
כן, במהלך המכינה את תיפגשי עם מנחה לבחירתך (פגישות אישיות, אין הגבלה על כמות הפגישות) ובמהלכן המנחה יעזור לך לבנות את תיק העבודות שלך עד שתיק העבודות מוכן
ס
סושי
חייבים לעשות מכינה?
אי אפשר להכין תיק עבודות ללא מכינה, באופן עצמאי, ואם כן...איפה ניתן לברר איך הוא אמור להראות=]
ד
ד"ר יוכבד פנחסי אדיב
אדריכלות
רובינה שלום רב, האם חשבת על לימודי אדריכלות לתואר הנדסאי? האםאת יודעת עליהם ? אדריכלות ועיצוב פנים לתואר הנדסאי נימשכים שנתיים וחצי ומזכים בזכות חתימה עד 4 קומות (11 מטר). הלימודים מאוד פרקטיים ועוסקים בפרטים הנידרשים ופחות באורבניות מלאה כפי שנדרש מאדריכל ערים.ללימודים אלו נידרשים תנאי קבלה מסוימים - ראיון אך לא הצגת תיק עבודות.