שלום, האם יש צורך בכישרון ציור על מנת ללמוד עיצוב גרפי? היכן כדאי ללמוד באיזור ירושלים. תודה רבה.
נגה HackerU
לימודי עיצוב גרפי
טל שלום, עיצוב גרפי ניתן ללמוד בשני מסלולים, מסלול תואר ראשון ומסלול של לימודי תעודה. ברוב המוסדות בהם מלמדים תואר ראשון תנאי הקבלה כוללים הגשת תיק עבודות, ראיון אישי ומבחן פנימי של המוסד. במוסדות שמלמדים לימודי תעודה בדרך כלל אין תנאי קבלה. כישרון ציור הוא לא תנאי קבלה אך חשוב שיהיה לך חוש עיצובי ויצירתי. מוסדות לימוד בהם ניתן ללמוד עיצוב גרפי, סטודיו 6B, hackeru, קווים ועוד. בהצלחה, נגה
ש
שני יונגר
קורס עיצוב גרפי
שלום טל,
לא חייבים כישורי ציור מיוחדים כדי לעסוק בעיצוב גרפי, אבל כן צריך גישה לשימוש במחשב ויכולות טכניות טובות. את כל השאר לומדי בקורס.
לגבי מוסדות לימוד מומלצים, כמנהלת פורום אני מנועה ממתן המלצות על מוסדות לימודי מסוימים.
לגבי כשרון בציור
גם אני חשבתי בהתחלה שצריך כשרון בציור אבל את זה למדתי בשיעורי האילוסטרייטור לאט לאט מההתחלה את כל הטכניקות לאיורי לוגו כי זה מאוד חשוב לתיק העבודות שלך, אמנם בחרתי ללמוד במסגרת אחרת מהלימודים במכללות ולמדתי בסופו של דבר בסולו דרך האונליין בבית היה לי כייף ממליצה בחום לכל מי שלא רוצה לבזבז זמן וללמוד בהדרכה אישית.