שלום, אני מעוניינת לעשות קורס של כ 8 חודשים בעיצוב גרפי. אני בוגרת לימודי צילום ושולטת בפוטושופ, הייתי רוצה להרחיב את התחום גם לעיצוב גרפי. מתלבטת בית קורס של שנקר - ששמו הולך לפניו לבין קורס בבצפר- שלפי הבנתי שייך לכמה ממשרדי הפרסום הגדולים ולכן האפשרויות לקשרי עבודה יותר גדולים. הייתי רוצה לדעת איזו תעודה נחשבת יותר בשוק היום? והאם גם קורס של מנטור הוא אופציה מבחינת הרמה? תודה
נ
נגה - HackerU
קורס עיצוב גרפי
שלום יוני, מעסיקים שבוחנים מתמודד למשרת מעצב גרפי בוחנים תחילה את תיק העבודות שלו ולכן החשיבות של המקום בו תבחרי ללמוד היא לא ההחלטה החשובה ביותר. הדברים שאליהם כדאי לשים לב הם תוכן והיקף הלימודים וביצוע עבודות מעשיות כבר במהלך הקורס. עיצוב גרפי במסגרת לימודי תעודה ניתן ללמוד בג'ון ברייס, האקריו, מכללת קווים, שנקר ועוד. בהצלחה.
ש
שני יונגר
איפה ללמוד קורס עיצוב גרפי
שלום יוני,
למנהלי הפורום אין אפשרות לערוך השוואות בין בתי ספר או מוסדות לימוד.
אני מאוד ממליצה שתפני לבתי הספר ותבקשי שמות של בוגרים שיספרו לך את דעתם על הקורס. הכיני שאלות שחשוב לך לשאול ואל תהססי לשאול כל שאלה.
אני מאוד מקווה שלאחד מחברי הפורום או יותר יהיה מה לומר בעניין.
אני למדתי בתלתן בחיפה
וזה היה מצוין מבחינת תיק העבודות, כי הם עשו פרויקטים עם ארגונים ועמותות מבחוץ במסגרתם יצא לנו לעבוד מול לקוחות אמיתיים, והתוצרים שימשו אותי מאוד בראיונות העבודה שהייתי בהם. כך שלא משנה מה תבחרי הייתי ממליץ לך לוודא שיש התנסויות מעשיות. וכמובן את רמת המורים ואת היחס האישי.