שלום, שמי הדס, בת 33, גרפיקאית מזה 8 שנים, בעלת תואר הנדסאי. אני מעוניינת להתפתח בתחום או לחילופין לעשות הסבה. הכוונה להתפתח בתחום: אני גרפיקאית ל- PRINT (מעצבת אריזות, קטלוגים, פליירים וכל מה שמיועד לדפוס) ומתלבטת אם ללמוד את נושא ה - WEB שמאוד "פופולרי" היום בשוק. לעשות הסבה: ללמוד משהו שיוכל לשלב בתוכו את הגרפיקה (מורה לגרפיקה/ מדריכה בחוגי אומנות כלשהם...). אשמח אם תעזרו לי להחליט לאיזה תחום לפנות. תודה, הדס
ש
שני יונגר
נרחבת תחום הגרפיקה לאפיקים נוספים
שלום הדס,
להתפתח לתחום ה-WEB הוא רעיון מצוין, הרי הכל היום עובר לרשת. לכן זה נשמע כמו רעיון מצוין. שם גם העבודה היא שונה לחלוטין ממה שאת רגילה אליה כיום. יש הרבה יותר פרטים קטנים וחשובים וצריך להיות מאוד מדיוקים.
לגבי הוראה, כדי להיות מורה לאומנות, יהיה עליך לעשות תואר ראשון בחינוך והוראה עם התמחות באומנות. להיותך הנדסאי אין יתרון משמעותי, שכן תצטרכי לעשות את התואר המלא.
ללמד בחוגי אומנות או גרפיקה למיניהם, כל שעליך לעשות הוא לגשת למתנסים וכד' ולהציע את עצמך. לפני כן כמובן שיהיה עליך להכין תוכנית לימודים שנתית כדי שתגיעי עם הצעה מושלמת.
אם את חוששת מהעמידה מול כיתה בחוגים וכו', תוכלי לעשות קורס הדרכה או הנחיית קבוצות שיוכל לתת לך את הכלים הדרושים.