אני מחפשת מסלול לימודי עיצוב פנים שלא במסגרת תואר, אני כבר לא צעירה ובעלת תואר אקדמאי. לאחרונה החלטתי לנסות לעשות שינוי מקצועי ולפנות לתחום שמאד מושך אותי, והוא העיצוב פנים. האם קיימות אופציות כיום?
מ
מכללת הדסה
עיצוב פנים - לא במסגרת תואר
שלום מאיה, עיצוב פנים נחשב לתחום מגוון ומרתק וניתן לעסוק בו במגוון תפקידים כגון: יועצים, מעצבים ומתכננים עצמאיים, עובדים בסטודיו לעיצוב, תכנון ועיצוב חנויות, דירות ומטבחים וכו´. קיים מסלול של לימודי תעודה בעיצוב פנים שאורכו הוא כ-10 חודשים (תלוי במוסד הלימודים) ובמסגרתו נלמדים נושאים כגון: תכנון תאורה, עיצוב המטבח, מבוא לסטיילינג, תורת הבניה וחומרי עיצוב, רישום ופרספקטיבה. בנוסף, הסטודנטים מבצעים מס' פרויקטים מעשיים, שמאפשרים לרכוש כלים ומיומנויות, אשר מסייעים להשתלב בהמשך בתחום. בהצלחה, מכללת הדסה
ע
עינת
לימודי תעודה לעיצוב פנים
היי.המקרה שלי די דומה לשלך,גם אני לא הכי צעירה...מעל 30.ורוצה לעשות הסבת מקצוע לעיצוב פנים.החלטתי שלימודי תעודה מספיקים לצאת לשוק העבודה.רק הבעיה זה השפע של המכללות(אני מר"ג ומחפשת משהו באיזור).וממש מתלבטת לאן להירשם...וגם הלימודים בכל מכללה קצת שונים.יש כאלו שמתמקדים בעיצוב חלל, ויש כאלו במטבחים... אשמח אם תמצאי ביה"ס טוב ואיכותי.ותעדכני אותי. einat_rahamim@walla.com .המון תודה.עינת.