היי כולם! (: אני גרה באיזור השרון..הייתי ב-3 מקומות. קונספט, ,6B וקווים. שלושתם נראים לי מעולים אמנם אני מתלבטת בין שניהם בעיקר. 6B/קווים?! איך אני מחליטה? יש חשיבות שם בחוץ לאיפה למדתי או יותר לתיק עבודות? והאם הסיכוי שלי להצליח בתחום נפגע בזה שאני עושה קורס של שנה שנה וחצי לבין תואר בעיצוב של 4 שנים? אני מאד אוהבת את כל התחום של העיצוב ופחות רואה אותי עושה תואר בעיצוב. אני מעדיפה תואר אחר.. אשמח ממש לעזרה בכיוון הדרך. בהצלחה לכולם (: ותודה.
ש
שני יונגר
תואר או תעודה בעיצוב פנים
שלום הודיה,
החשיבות הגדולה ביותר היא לתיק העבודות איתו תגיש למעסיקים פוטנציאליים בעתיד. יחד עם זאת, יש בתי ספר המשקיעים בכך יותר ויש שפחות ויש גם בתי ספר שמסייעים במציאת העבודה הראשונה. זהו יתרון גדול למי שחסר ניסיון בתחומי העיצוב.
לגבי ההתלבטות בין תואר ראשון לתעודה, קשה לומר כי מדובר בכישרון בסופו של דבר. אם תהיי טובה, אין זה משנה אם למדת לתואר או לתעודה, אך אם את כבר משקישנה וחצי למה לא ללמוד לתואר אקדמי. הרי כל תו אקדמי יאפשר לך לשנות כיוון בעתיד.
לימודי עיצוב פנים
היי הודיה, אני לומדת עיצוב פנים בקווים ואני ממליצה בחום. המרצים פשוט מעולים ויש המון יחס אישי. בקשר לתיק עבודות, עובדים איתנו הרבה על היום שאחרי הלימודים- תיק עבודות, הכנה לראיונות עבודה, סימולציות. אני גם יודעת מחברה שכבר סיימה בקווים שהם עוזרים גם אחרי הלימודים בכל מיני דברים כמו איך להכין הצעת מחיר, פרזנטציות וכו'.
א
אסף
שלום דקלה
היי דקלה גם אני חושב על לימודי עיצוב פנים ורציתי לדעת יותר על מכללת קווים האם היא נחשבת מכללה רצינית על מה יותר שמים דגש בלימודים ומה כדי לחפש כאשר אני מחפש לימודי עיצוב פנים האם אפשר את המייל שלך להמשך התכתבות