היי, אני מאוד רוצה ללמוד משהו שקשור לתחום של עיצוב גרפי, ומצאתי את הקורס הזה שמשלב גם ארט וקופירייטינג שזה תחום שמאוד מעניין אותי. כרגע מצאתי רק מוסד לימודים אחד שבו ניתן ללמוד את זה והוא 'האקר יו'- הייתי רוצה לשמוע מאנשים שמכירים/למדו שם האם כדאי ללמוד שם? איך המקום? האם אנשים שיוצאים משם עם תעודה נחשבים למשהו בתחום? האם כדאי לי בכלל לעשות קורס (איך זה נחשב בשוק העבודה אח"כ?) או שללכת ישר על תואר? ובנוסף הייתי שמחה לשמוע על מקומות אחרים שאפשר ללמוד בהם קורס שמשלב בין עיצוב לארט/בניית אתרים..
תודה רבה רבה מראש!
ש
שני יונגר
לימודי עיצוב גרפי ארט וקופירייטינג
שלום בר,
אם את מתלבטת בין לימודים אקדמיים ללימודי תעודה. אני מאוד ממליצה ללכת לפגישות ייעוץ. האחת במכללה ללימודי תעודה והשנייה במכללה ללימודי תואר אקדמי. אי בטוחה שתוכלי לעמוד על ההבדלים בין סוגי הלימודים ותוכלי בסופו של דבר לעשות את הבחירה הנכונה והמתאימה לך.
תוכלי לברר לגבי הלימודים גם במכללות הבאות: אימג', HIT, קווים ועוד.
אני מציעה שתנסי לברר לגבי הלימודים לתחום גם דרך השירות של האתר. צרפתי קישור לשימושך
קורס עיצוב גרפי
שלום בר, ההבדל העיקרי בין תואר ללימודי תעודה בעיצוב גרפי הוא הזמן והיקף החומר הנלמד. תואר נלמד במשך כ-4 שנים והוא כולל קורסים בעיצוב גרפי וקורסי מבוא לעיצוב וכד' ולימודי תעודה הם כשנה וחצי והחומר הנלמד מתמקד בעיקר בעיצוב גרפי. התכנים הנלמדים בקורס בהחלט מספיקים על מנת שהתלמיד יוכל לבנות תיק עבודות איתו ימשיך לעולם המקצועי. בהצלחה, נגה