סליחה על החפירה מראש =] לHIT לא אוכל להרשם בגלל שלא הספקתי ללמוד לפסיכוטכני, ומה הטעם בלהרשם אם לא אעבור את הבחינה... לשנקר לא התקבלתי חשבתי אם יש טעם לנסות להרשם לבצלאל, קודם כל שאתקבל ואז רק אתחיל לחשוב אם לעבור לשם או לא. אבל ההרשמה עולה כסף, וגם אצטרך לעבור לגור לשם ולמצוא עבודה- כי זה לא ריאלי לנסוע כל יום שעתיים - שלוש (תלוי בפקקים ובתנועה) עד לשם וחזרה. רק אם היתה רכבת לשם =התקבלתי למכון אבני, האם מישהו יודע אם ללמוד בבצלאל עדיף בהרבה ממכון אבני? אני יודעת שזה מכללה שהוקמה מזמן והיא טובה ומכובדת. היתי שם אהבתי את המקום והאנשים שהספקתי להכיר, אבל החסרונות הם שזה לא תואר 1 רגיל, אלה מטעם האונ' הפתוחה, והעלות הרבה יותר גבוהה מ11 אלף לשנה... (כמו בכל המכללות בהשוואה לאונ') בזמן האחרון נתקלתי פה ובמקומות אחרים בתגובות שלרוב כשמחפשים עובדים, יעדיפו את האלה שלמדו במקומות "יותר נחשבים", אלה אם כן אתה צריך להיות מאוד כשרוני כדי להתקבל לעבודה. - בגלל זה בעצם אני דואגת האם לנסות להתקבל לבצלאל או לא =\
ס
סטודנטית לשעבר במכון אבני
בצלאל או אבני ....
דבר ראשון כן תנסה להתקבל לכמה שיותר מקומות . דבר שני אני בתור אחת שסיימה שנה ראשונה במכון אבני בתחום העיצוב תעשייתי ופרשתי אחר כך , אני לא בטוחה שזה מקום אידאלי ללמוד בו בין אם זה ביחס לסטודנטים אין שם גב לסטודנטים דבר שני אתה לומד שם במשך ארבע שנים עיצוב תעשייתי יחד עם התור ראשון של האוניברסיטה הפתוחה שזה מאוד מאוד קשה ולא מאורגן. למרות שאבני לאט אלט בונה את השם שלה עדיין ממולץ ללמוד במכללה שיש לה שם טוב בין אם זה לתואר ובין אם זה תואר הננדסאי . דבר שלישי אני מאוד ממליצה על מכינה במיוחד בשנקר בתור אחת שם ניסתה להתקבל לשם . אנני יודעת מהו המקצוע שבוא אתה מעוניין להתמקצע בו אם תציין אותו אוכל לעזור לך יותר
L
Lola_shaul
התכוונתי לתקשורת חזותית
ותודה על העצה =]
ד
דן
יש עכשיו גם תקשורת חזותית
גם במכללה למנהל בראשון, יש לי חברים שלומדים שם. אבל זה התואר, לא התעודה. תואר של 4 שנים, התקשורת החזותית (עיצוב גרפי) נכנסת כהתמחות בתואר של עיצוב פנים. שזה מגניב.
ד
דן
השאלה מה את רוצה ללמוד בכלל?
הכל בסופו של דבר תלוי בתיק עבודות האישי שלך. בתכלס? כבר לא מסתכלים על "מקום נחשב" או "לא נחשב". אין לך את הכלים לדעת מה "נחשב או לא" בגלל שהכל תלוי באדם העומד מולך. במרכז, בראשון לציון, תל אביב, חולון יש הרבה מקומות מאוד טובים ואוכל להגיד בכנות שלדעתי אפילו יותר טובים מהרבה מקומות שהם "מיוחצנים" יותר בארץ. אבל מה את בכלל רוצה ללמוד? :)
א
אורי
גם אני שמעתי על המכללה למנהל
והלכתי לפגישת ייעוץ שם. ת'אכלס, נראה ממש מרשים וזה נותן לך גם תואר בעיצוב פנים (שזה ממש טוב לדעתי). הבנתי גם שתקשורת חזותית מנוהלת ע"י מעצב נחשב מחו"ל ( גם זה נשמע לי פלוס). בקיצור שווה בדיקה :)