שלום לכולם. אשמח לקבל דעות לגבי תחום הצורפות. אני בן 31 ואני עושה הסבה מקצועית מתחום שאחרי התנסות בו הבנתי שאין לי יותר מידי עניין בו. אני אדם מאוד ייצירתי ואני מאמין שאני יכול ליצור דברים מקוריים ואיכותיים. אחת השאלות שלי אם זה באמת יכול להשתלם כספית. אני אדם שמוכן להשקיע ולהתמיד ואני לא רודף רק אחרי כסף, אבל להתפרנס זה חשוב מאוד. יש אפשרות גם לעבוד בזה כשכיר וגם ליצור דברים משלי במקביל ולמכור אותם? אשמח לשמוע דעה של מישהו או מישהי שעושים את זה. וגם איזה אפשריות יש לך בלמכור את האומנות שלך? פשוט כי עבודות יד זה מותרות ואני לא יודע אם יש לזה יותר מידי ביקוש. גם כמה זמן לוקח להשתלם בתחום במידה ואני לומד לתעודה ויש לי הרבה מוטיבציה ויכולת להשקיע?
אני באמת צריך את דעתכם. תודה ויום טוב.
ד
ד"ר רונית שבילי
לימודי צורפות - הכנסה
יוגב
בהתאם לשאלתך, אפנה את השאלה אל קהל הגולשים, ואאחל לך בהצלחה.
בברכה דר' רונית שבילי מאמנת אישית עסקית תעסוקתית
ד
דורון
לימודי צורפות - הכנסה
שלום יוגב, שמי דורון ואני לומד צורפות (שנה שנייה) בסטודיו יוני. כעיקרון כמו כל תחום בארץ שלנו יש הרבה היצע של המון יוצרים מוכשרים ועדיין יש תמיד מקום לעוד. לדעתי אתה צריך להחליט על השוק שאתה רוצה למכור לו (זול והמוני/יקר ואיכותי) ואז לכוון את הכוח היוצר שלך לשם. ממליץ בחום על יוני, היא אדם מדהים ומעבר להיותה מורה לצורפות מהוותיקות בארץ היא גם סוג של מאמנת אישית ויודעת להוציא מכל תלמיד את המיטב שבו וזאת בהתאם לכישרון/יכולת של כל אחד ואחד.