אולי זה לא בדיוק הפורום הנכון לשאול אך זה הפורום שמצאתי במתעסק בתחום העיצוב. אני שוקלת לקחת קורס בניהול והפקת אירועים שכמובן גם מתייחס לעיצוב אירועים ויחסית לקורס.. ממה שביררתי.. בכמה ומקומות הוא לא הכי זול בעולם. ורציתי לבדוק מה האופציות לעבודה לאחר קבלת התעודה, אולי מישהו פה יודע.. איך מתחילים להתעסק בזה... אודה על כל אינפורמציה רלוונטית, תודה.
ש
שני יונגר
לימודי ניהול והפקת אירועים
שלום שרון,
מרבית האנשים בתחום החלו את דרכם כעוזרי מפיקים ובהפקה בכלל, בעבודת שטח וכפיים. זהו תחום שיש לבנות בו מוניטין ולכן יש להיות שם כל הזמן כדי ליצור קשרים ולהכנס לעניינים. ברגע שיכירו אותך תוכלי להתחל לקבל עבודות באופן עצמאי. זה עולם תחרותי ולא מתפשר תובעני מאוד וכמובן דורש יכולות ניהוליות בנוסף.
אם זה מה שאת חולמת לעשות, לכי על זה בכל הכוח וחפשי חברה ברמה גבוהה להתחיל בה כדי שתבטיחי לעצמך שהרזומה שלך יהיה טוב לעתיד.
בברכה, שני
ש
שרון
לימודי ניהול והפקת אירועים
שני היי, קודם כל ממש תודה על התשובה ועל ההכוונה שאלה נוספת ברשותך.. חשבתי לשלב את זה עם העבודה הנוכחית, כך שלא אצטרך לעזוב את מה שיש לי עכשיו. אינני יכולה להרשות לעצמי לרדת בשכר בשלב זה וכרגע אני מרוויחה טוב לעמומת מה שארוויח כאחת שמתחילה את דרכה בתחום חדש... מה האופציות שלי לתעסוקה באופן עצמאי.. בשעות אחר הצהריים.. חשבתי להתחיל בנוסף למשרה המלאה ואם אראה שיש לי מזה שכר טוב לעזוב את עבודתי הנוכחית ולהפוך זאת למקצוע עיקרי. כרגע, בהתחלה, קצת קשה לי לקחת את הסיכון הדרוש ולהקריב את עבודתי בשביל משהו לא ידוע.