היי שמי איילת, החלום שלי זה להתעסק בגרפיקה כמקצוע , אני יודעת שיש תחומים שונים , ורציתי מאוד להתמקצע בתחום של עיצוב אתרים , למדתי קורס בג'ון ברייס ועדיין אני לא מצליחה להתעסק בגרפיקה בשום תחום מאחר ורוב המעסיקים רוצים ניסיון שאין לי אותו , מה אני צריכה לעשות כדי בכל זאת להיכנס לתחום האם עלייי לרענן לימודים ? אני מאוד רוצה ויש לי תיק עבודות אמנם לא עבודות שעשיתי ללקוחות אבל אני מעצבת בשביל הכיף , פליז תנו לי כיוון
ש
שני יונגר
להתחיל לעבוד לבד
שלום איילת,
ראשית התמידי בחיפויש עבודה, ושנית התחילי לבנות אתרים באופן עצמאי כדי להשתפשף, כך שיהיה לך מעבר לתיק עבודות.
בנוסף, אופציה טובה יכולה להיות להכנס למשרד העוסק בגרפיקה ומשם להתקדם לתוך התחום כי כבר תהיהי לך גישה טובה יותר ללקוחות ולצרכים שלהם. ככל שתעסקי בתחומים קרובים יותר לתחום שמעניין אותך כך גדלים הסיכויים שתגיעי בדיוק למה שאת רוצה.
זכרי שיש לך גם הרבה מאוד תחרות בשוק עם מתכנתים אשר הסבו את המקצוע שלהם לתחום בניית האתרים וזו תחרות קשה. אל תוותרי ותעבדי על הדברים לבד. אני מניחה שאם תבני כמה פיילוטים טובים לבד ללא מעסיק (כאשר את עובדת בתחום הגרפיקה במקביל) יהיה לך הרבה מאוד מה להציע בהמשך. והכי חשוב חפשי עבודה כל הזמן והתעקשי למצוא אותה זה לא קל לאף אחד היום למצוא עבודה כי מצב השוק באופן כללי דיי חלש. אולי תנסי להציע את עצמך דרך הפייסבוק או בכל דרך אחרת כדי שתשיגי את הלקוח הראשון.