אני מאזור מכמורת, בעל תואר ראשון בביוטכנולוגיה ימית. התעניינתי לאחרונה בלימודי עיצוב גרפי שמקנים תעודה בסיום, אך גיליתי שאין הרבה מכללות שמציעות לימודים כאלה באזור הקרוב אלי.
מכללה אחת שכן מצאתי היא מכללת מעוף בנתניה, ושם כבר הייתי בפגישת ייעוץ. הלימודים שם הם פעמיים בשבוע (5 ש"ש סה"כ), למשך 10 חודשים, ושכר הלימוד הוא 14,300 ש"ח. אני לא רוצה להתחיל שם ולהתאכזב, אך אין יותר מדי אופציות... :( השאלה שלי:
מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ או לתת רשמים אישיים?
בנוסף, האם מישהו מכיר מכללות אחרות ללימודים כאלה באזור השרון?
תודה לכולם!
ש
שני יונגר
מכללות נוספות
שלום גלעד,
אינני יכולה לתת לך המלצות ספציפיות אך להלן כמה אפשרויות נוספות: מכללת חשיפה (בכפר הירוק), ג'ון ברייס הרצליה, מכללת קווים כפר סבא, מכללת ביטוי גבעת חביבה ועוד.
כדאי ללכת לפגישות ייעוץ כמובן בעוד מספר מקומות לימוד כדי שתבחר את מה שהכי מתאים לך. (תוכל לקבל הפנייה דרך השירות של האתר אם תרצה)
נשמח להמצלות חברי הפורום.
שני
מ
מיכל
עיצוב גרפי בשרון
היי גלעד אני יכולה להמליץ לך על המכללה שלמדתי בה קורס עיצוב תקשורת חזותית- מכון קווים. אני יודעת שנפתח לאחרונה סניף באזור השרון אז כדא לבדוק. המרצים ברמה גבוהה ואני בסך הכל מרוצה מהלימודים וכרגע עובדת בסטודיו לעיצוב עם עוד חבר שהכרתי בלימודים. יש גם קורס של תוכנות בלבד, אם זה הכיוון.
מכללה נוספת ששמעתי עליה זו סלע, אותה אני מכירה פחות וזה גם במרכז. חשוב לבדוק טוב טוב לפני שמתחילים ללמוד איזה תוכנות לומדים בדיוק ורלוונטיות לעבודה אחר כך...