אני מעוניינת ללמוד עיצוב גרפי בשנה הבאה ,האם לימודים לתואר ראשון עדיפים על לימודי תעודה מבחינת שוק העבודה? (מבחינת דרישות קבלה של בגרות ופסיכומטרי -אם צריך- אני עומדת בתנאים ואף מעל) הנושאים הנלמדים כשלעצמם מעניינים מאוד אבל האם יש עבודה מכניסה בזה?(ההעדפה שלי היא לעבוד כשכירה ולא כפרילאנסרית).
האם ניתן ללמוד עיצוב גרפי בשילוב עם אנימציה לתואר ראשון? אילו מוסדות לימוד נחשבים ללימודי עיצוב גרפי באזור המרכז והשרון? האם צריך להגיש תיק עבודות כתנאי קבלה? איפה כדאי לעשות מכינה כדי לבנות לעצמי תיק עבודות?
שאלתי הרבה שאלות אבל הכל נובע מרצון לדעת טוב יותר לקראת מה אני הולכת...
תודה מראש :)
ש
שני יונגר
עיצוב גרפי לתואר ראשון
שלום נטלי,
ברמת העיקרון אין צורך בתואר ראשון לעבודות כגון גרפיקה או עיצוב. הקורסים והכישרון הם החלק החשוב ביותר שיש לקחת לראיון העבודה.
התואר הראשון נוצר בעקבות ביקוש של מתעניינים רבים במהלך השנים לשילוב בין הדברים כיוון שתואר ראשון נותן גם את הביטחון של היותך בעלת תואר ובכך במידה ותרצי לעשות הסבה אקדמית תוכלי וכמובן תוכלי להתקבל לכל תפקיד הדורש תואר ראשון כתנאי.
אני חושבת שתואר ראשון בעיצוב גרפי בשילוב עם אנימציה תוכלי ללמוד במככלת חשיפה או בכל מסלול לתקשורת חזותית לתואר ראשון.
לגבי המלצות למוסדות לימוד אין ביכולתי להמליץ. אשמח לשמוע המלצות מחברי הפורום.
לקורסים אין צורך בתיק עבודות, ועד כמה שדוע לי גם לתואר הראשון יש צורך בתעודת בגרות ופסיכומטרי ולא מעבר.