אני מעוניינת להתחיל ללמוד בשנה הבאה לימודים אקדמיים- אני מעוניינת בתואר ראשון ולא לימודי תעודה- בתחום העיצוב/אומנות ועדיף שישלב בנוסף תעודת הוראה(לאומנות בבית ספר יסודי/תיכון)
תחומי העניין שלי הם: איור , רישום, עיצוב גרפי ואנימציה.
האם אתם יודעים אם המסלול לאומנויות העיצוב של סמינר הקיבוצים הוא המסלול הרלוונטי במקרה שלי או אולי לימודי אומנות לתואר ראשון ותעודת הוראה (האם המסלול הזה יפתח לי דרך לעבודה בעיצוב גרפי ואנימציה?)
המון תודה מראש.
ש
שני יונגר
הוראת האומנויות
שלום מאיה,
לפי מה שאת מתארת שאת רוצה לעשות בעתיד ולהגיע בין היתר מלבד לחינוך והוראה של אומנות לתחום העיצוב הגראפי וכו', המסלול שמציעים בסמינר הקיבוצים הוא המתאים ביותר לך.
יש מסלולים דומים גם בבית ברל, אורנים, מכללת אמונה, המכללה להוראת הטכנולוגיה וכו'.
כל מסלול מעט שונה ולכן כדאי שתבררי לעומק מה תלמיד בכל מוסד לימוד כדי שתגיעי למסלול המתאים לך ביותר. לגבי שאלתך לגבי עבודה בתחום העיצוב הגראפי וכו', אין שום מניעה שתעסקי בתחום לאחר סיום הלימוידם כי הכלים יהיו ברשותך.
בהצלחה, שני
מ
מאיה
תודה על התשובה
האם יש עבודה כשכירים; בחברות/משרדי פרסום/טלוויזיה בתחום העיצוב הגרפי? האם העבודה מכניסה( משכורת סבירה)?
הנושא הזה מדאיג אותי מאוד משום שאני לא רואה את עצמי עובדת כפרילאנסרית -זו גם הסיבה שאני מעוניינת לעשות תעודת הוראה-
הנושא הזה עד כדי כך מטריד אותי שזו הסיבה שאני עדיין מתלבטת ולא נמצאת כבר במהלך לימודי מכינה -אם צריך-
תודה.
ש
שני יונגר
תאמיני בעצמך
שלום מאיה,
התחלת השכר לאא גבוהה במיוחד, אבל ככל שתקבלי פרויקטים גדולים יותר כך יכולת השתכרותך תעלה גם היא.
עיקר העבודה היא כשכירה במשרדים קטנים או גדולים. ויש עבודה בתחום.