כמו שהבנתם אני בדיכאון קליני מיזה.. כל החברים שלי התחילו ללמוד כבר ורק אני נשארתי מאחור ואין לי מושג מה אני רוצה מעצמי ... מה שמעניין אותי בעיקר זה עריכות סרטים, פעם התחלתי קצת להתעסק בתוכנת האדובי אפטר אפקטס ומאוד התלהבתי מיזה אבל פרשתי ( לא יודע למה אולי בגלל שהיה צריך להקדיש לזה זמן שלא היה לי בגלל העבודה), כל התחום הזה של יצירה של דברים בעזרת תוכנות מחשב מאוד מעניין אותי. לא פעם אמרו לי שבתחומים האלו בארץ אין הרבה ביקוש מה שמאוד תיסכל אותי וגרם לי לחשוב פעמיים האם אני צריך לצאת לדרך הלימודית של התחום הזה, שבלי כוונה אני סתם אלמד ואבזבז המון כסף ללימודי תואר או תעודה ובסוף לא יהיה לזה עבודה.. עכשיו אני לא פוסל ללמוד דברים אחרים, מיזה בא גם התיסכול, לחשוב שיש איזה מקצוע שדומה או מזכיר את הדברים הנ"ל שהזכרתי שאני יכול לאהוב ואין לי מושג שקיים כזה דבר.. מאוד מקווה שהגעתי לפורום הנכון ושאני אקבל פה עזרה ותמיכה כי אני מאוד זקוק לזה בתקופה הזאת של החיים... תודה רבה מחכה לעזרה :)
ש
שני יונגר
לך על זה!
שלום אסי,
לפני שאתה נשאב לכאוס של בלבול חשוב מאוד שתדע דבר אחד, תחום עריכת הווידיאו בישראל הוא נדרש מאוד ומשתלם מאוד. סחל לי אבל כל מי שאמר לך אחרת פשוט לא מכיר את שוק העבודה. כן זה דורש המון השקעה וכדאי שיהיה גם כישרון, אבל ביננו איזו עבודה אינה דורשת את כל זה.
אם אתה אוהבת את תחום העיצוב יש מהון קורסים מסוגים שונים שיכולים להכניס אותך לתחום העיצוב עמוק מאוד פנימה. אני לא בטוחה שלהתחיל דווקא עם עריכת ווידאו לפני שיש לך ניסיון בתחומי עיצוב אחרים זה נכון על ההתחלה אבל אם אתה אוהב את זה לך על זה ובגדול!!!
עשה רק את מה שאתה אוהב וחולם לעשות. וקח בחשבון כי אם תהיה סטודנט בכל מסגרת שהיא יהניה לך קושי גדול לשלב את הלימודים עם העבודה. אולי תמצא מסללול נוח יותר ללימודי העיצוב.