רציתי לשאול האם אחרי לימודי תעודה בתקשורת חזותית אני יכולה למצוא עובדה בחיפה? האם אפשר להתקדם שם בחיפה? כי בתל אביב האופציות תמיד יותר רבות השאלה היא אם בחיפה אני יכולה להגיע לאותה רמת הצלחה כמו בתל אביב? נורא חשוב לי המידע הזה.. תודה מראש
ש
שני יונגר
תקשורת חזותית
שלום ליאור,
אין שום סיבה שלא תמצא עבודה בתחום העיצוב לאחר סיום התעודה. לגבי קידום, זה מאוד תלוי בך ובכישרון שלך ותלוי גם לאן תרצה להגיע. לא שוללים כלום!
לגבי כמות האופציות והתפיסה של תל אביב, אני מציעה שלתל אביב תגיע כבר מנוסה עם כמה פרויקטים גדולים בכיס, כי אולי יש בתל אביב יותר אפשרויות אך גם התחרות אכזרית הרבה יותר ורק הניסיון והכישרון הם שיבדלו אותך מאחרים בהתמודדות על פרויקטים מסויימים.
בברכה, שני
ל
ליאור
קודם כל תודה על התגובה
אבל השאלה שהכי באמת חשובה לי אם אני מגיע לחיפה אני באמת מוצא שם עבודה ולא מגיע למצב שאני פשוט פתאום לא מוצא את עצמי ולא מצליח לעסוק בתחום שלי.. לגבי תל אביב ברור שהתחרות היא בהרבה יותר גדולה אין ספק.. אז אני מבין ממך שזה אפילו איזשהו יתרון להתחיל בחיפה ואז נגיד לעבור לתל אביב עם ניסיון ..?
ל
ליאור
עוד כמה דברים....
ראיתי שרשמת בתחום העיצוב.. אני מקווה שהתכוונת לכל מה שקשור לתקשורת חזותית..
וגם אמרו לי שאנשים בצפון לדוגמא נוטים יותר לפנות לסטודיואים שנמצאים במרכז כי עליהם תמיד מסתכלים יותר כמקומות ברמה ונחשבים יותר מאשר על סטודיואים בצפון.. ואפילו בצפון פונים לסטודיואים שבמרכז אפילו אם יש סטודיואים שקרובים אילהם בצפון.. האם זה נכון? וזה באמת כך?
תודה רבה...
ש
שני יונגר
שלום ליאור
שלום ליאור,
כל מה שאתה כותב נכון. עם זאת זו לא סיבה לרוץ ולמהר "להתמרכז". אם זו בסופו של דבר מרה שיש לך בחייפם לעבור מרכזה, אז לך על זה ובגדול. אל תתן לתעסוקה לעמוד לך בדרך.
אני בטוחה שבאזור הצפון וודאי בחיפה יש עבודה רבה בתחום התקשורת החזותית והעיצוב וכו' אבל מטבע הדברים הפרויקטים הכי גדולים מגיעים לחברות הגדולות ביותר שהן בד"כ במרכז הארץ.
אבל בשורה התחתונה עשה רק מה שנראה לך נכון. את זה אני לא יכולה לומר לך.
בברכה, שני
ל
ליאור
עוד משהו קטן....
ראיתי שרשמת בתחום העיצוב.. אני מקווה שהתכוונת לכל מה שקשור לתקשורת חזותית..
פ
פמא
תקשורת חזותית ועיצוב המוצר
באזור מגוריי קיין מסלול ללימודי עיצוב גרפי בלבד, רצוני ללמוד עיצוב תעשייתי. כמה מלימודיי העיצוב בגרפי עוסקים בתלת מימד? האם יש הקבלה בתוכנות? אם אסיים עיצוב גרפי האם אזדקק להסבה או שאוכל למצוא עבודה בעיצוב תעשייתי עם הכלים שברשותי? ואם זה על איזה אורך הסבה מדובר?