אני מעוניינת ללמוד עיצוב גרפי ועיצוב אתרים כלימודי תעודה. אני מתלבטת בין ג'ון ברייס המציע שנה לשני הנושאים. לבין ללמוד במנטור חצי שנה את העיצוב הגרפי ואז לקחת קורס נפרד בעיצוב אתרים. אז,* קודם כל איך המכללות שציינתי בתור מקום ללימודים? * האם הקורס המשולב נחשב בשוק העבודה וייתן לי ניסיון בעיצוב אתרים או שכדאי מראש ללכת לקורס נטו לתחום זה? * מה המלצתכם??? תודה רבה!
ש
שני יונגר
איפה ללמוד?
שלום שרון,
כמי שמעוניינת להיות מעצבת אתרים בעתיד, חשוב שיהיו לך כישורים מסוגים שונים ושתכירי מערכות שונות ותוכנות שונות לעיצוב אתרים. ולכן באופן עקרוני, ככל שהידע שלך יהיה גדול יותר כך היצע העבודות שתוכלי להציע למעסיקים או ללקוחות יהיה רחב יותר ולכן עבודותיך יהיו בעלות ערך רב יותר.
לגבי מוסד הלימודים שני מוסדות הלימודים הם ברמה גבוהה, אין ביכולתי לערוך את ההשוואה עבורך ואשמח לשמוע מחברי הפורום מה דעתם על כל אחד.
מה שכן אני רוצה להמליץ לך: 1. ללכת לייעוץ בשני מוסדות הלימוד- כדי לראות מה הם המציעים ולהתחיל לערוך השוואה כאשר יש לך את הנתונים לגבי כל בית ספר. 2. לפנות לשירות של האתר לאיתור מוסדות לימוד כדי לקבל מידע נוסף ואולי גם מידע לגבי בתי ספר רלוונטיים נוספים. 3. לנסות ולהתייעץ עם מי שעוסק בפועל בתחום שלמד באחד מבתי ספר אלו כדי לשמוע מהי התרשמותו מהקורסים.