שלום לכולם, שמי עדן , אני משוחררת חודשיים ואני דיי חדשה בתחום האומנות והעיצוב לא הגברתי אומנות ואף פעם לא הייתי בחוגים שקשורים ליצירה . אבל אני יודעת לצייר מאוד יפה דבר שגיליתי רק בחצי שנה האחרונה זה התחיל מציור שציירתי על הקיר וואז גם ציירתי תמונה שלי שיצא מאוד יפה באופן מפתיע..
עשיתי גם אבחון באדם מילוא כדי לדעת לאיזה תחום לפנות כי השתחררתי עם מלא תהיות לגבי העתיד ומה כדאי לי לעשות בחיי..אובחנתי כיצירתית בעלת חשיבה מחוץ לקופסה והפסיכולוג גם ראה את הציורים שלי ואמר לי על סמך מבחן פסיכוטכני שיש יכולת טובה להצליח בתחום..
אחרי שדיי חפרתי לכם ונתתי לכם רקע עליי שאלתי היא איפה הכי מומלץ לעשות מכינה לעיצוב? כפי שהבנתם אין לי ידע בתחום. איפה יוציאו מימני את המיטב? כי העלויות מאוד גבוהות .. הייתי בפגישת יעוץ של המכינה הבינתחומית והיום אני אהיה ביום פתוח של סטודיו 6b. אשמח לשמוע מנסיונכם ומהידע שלכם בנושא:)
ש
שני יונגר
מכינה ללימודי עיצוב
שלום עדן,
הכי מומלץ לעשות מכינה לעיצוב באותו המוסד אליו תרצי להתקבל בסופו של דבר. הסיבה היא מאוד פשוטה, הלימודים במכינה מכינים אותך למבדקי הקבלה ללימודים עצמם וכוללים אלמנטים הרלוונטיים לקבלה ללימודים באותו המוסד.
כל מוסד לימודים בוחר לערוך מבדקי קבלה שונים לפי ראות עיניהם של מובילי מוסד הלימודים ולכן המכינות הן בהתאם.
מומלץ שתבחרי במכינה בה ישקיעו בך הכי הרבה ושתיק העבודות שלך יהיה העשיר ביותר בזכותה. תיק העבודות הוא אלמנט חשוב מאוד בקבלה ללימודי עיצוב בסופו של דבר.
אם למישהו מחברי הפורום יש המלצה למוסד לימודים כלשהו נשמח לשמוע.
אם תרצי הפניה למוסדות לימוד נוספים את יכולה להעזר בשירות של האתר ולקבל מהם תשובות.