לאחר בדיקת אפשרויות לימוד רבים נישארו לי שני בתי ספר שעלי להחליט על אחד מהם. אני רוצה ללמוד עיצוב גרפי קבלתי נושאי לימוד משני בתי הספר אחד מהם מוכר וידוע בתחום (שנקר לימודי חוץ)100 שעות לימוד פעם בשבוע אחה"צ .והבית הספר השני(קריה אקדמית אונו לימודי חוץ) 190 שעות +10 שעות אקדמיות. תוכנית הלימודים של קריה אונו מאוד מפורטת מכיוון שאין לי רקע אני לא מבינה את כל הפרוט של כל נושאי הלימוד וקשה לי מאוד להחליט היכן ללמוד.
הפרש במכיר הוא רק כ1000 ש'ח יותר יקר אונו . האם יש אפשרות להתייעץ עם מומחה שמבין בנושאי הלימודים כדי להחליט בהקדם כי הרישום דחוף.
אני יכולה לשלוח את נושאי הלימודים כדי לבדוק אם זה אפשרי אודה לך מאוד על התשובה או הפניה לאדם המתאים. תודה על תשובתך מראש שרה.
ש
שני יונגר
תשובה
שלום שרה,
ראשית כל מעצב גרפי יוכל לענות לשאלתך לגבי פירוט הקוסים בלימודי עיצוב גרפי, שנית הכי חושב בלימודים זה הפרקטיקה.
לימודי עיצוב גרפי כוללים כמובן עבודה על תיק עבודות שאיתו הולכים לראיונות עבודה. זה בעצם כרטיס הביקור שלך כאשר את מגיה מועמדות לעבודה כמעצבת.
במידה ואחד מהמסלולים נותנים לך יותר פרקטיקה ועבודה על תיק העבודות או פרויקט גמר גדול ומושקע הייתי ממליצה לך לבחור באותו המסלול.
כיוון שהעלות של שני המסלולים כמעט זהה כדאי לברר לעומק כמה תרגול וכמה תחומים מקיף כל מסלול לימודים.